Bună!
Majoritatea persoanelor care răspund scurt şi aiurea scriu la sfârşit : " funda?:d"
Dar sunt şi persoane care răspund dezinteresat pentru că nu ăsta e scopul comunităţii TPU, la fel cum nici în activităţile de voluntariat nu primeşti satisfacţie materială.
Vacanţă plăcută!
Bai frate? ce puii mei sa fac cu ele? Adica eu raspund ori pentru ca e un subiect pe care il stiu cu adevarat, ori pentru ca imi place subiectul, ori pur si simplu sa ajut un om. Toata panarama asta cu fundele e idioata dupa mine, pentru ca oricum nu faci nimic cu ele.
Eu daca vad o intrebare la care stiu raspunsul,sau ceva legat de opinie, mi-o exprim, nu stiu imi place sa vad printre randuri acolo si ceva spus de mine.Bine ca daca iei o funda nu primesti si bani, ca la criza din ziua de azi, ar fi fatal!
Nu prea ma intereseaza funditele ale ca doar nu sunt intr-o competitie cu cineva. Intru pe tpu.ro ma uit sa vad ce mai face lumea ma mai uit la intrebari daca stiu raspund daca nu asta e.
Euu raspund pentru. a-i ajuta dar sincera sa fiu cand vad o fundita,acolo, ma bucur
dar, asa cum zice @Yume, multi scriu la sf, raspunsuli ''funda?' ''
=> e ca si cum ar cersi fundita aia
mie nu imi place asa
daca o primesc sunt in al 9 lea cer
daca nu... poate am noroc data viitoare
Eu raspund pentru esharfe; dar poate ca din mai multe funda pot face o amarata de esharfa!
u d ece raspunzi?!
Sunt nou-venita pe TPU, si sincer am vrut sa ma alatur acetei comunitati pentru a-i ajuta pe ceilalti atat cat pot, in limita cunostintelor. Cred ca mai mare satisfactie iti aduce gandul ca poate ai reusit sa faci un bine cuiva, decat o fundita.
Buna, acum nu de mult mi-am facut cont aici, eu chiar pentru ai ajuta, nici nu stiam ce sunt funditele, azi am aflat
Ollyshor întreabă: