Sincer sa fiu, eu încerc să tratez cu indiferență acest subiect pentru că fiecare își cunoaște drumul în viață și obiceiurile. Problema se pune altfel. Acele afecțiuni (mă refer la relația ambilor parteneri de același sex) nu trebuiesc dezvăluite public. Poate pe mine nu mă interesează, dar dacă eu vin cu copilul meu de mână, în parc, și dau de un cuplu de homosexuali la o bancă distanță, în cele mai "culminante" ipostaze, ce aș putea eu să-i explic copilului în așa fel încât să nu-și formeze deprinderi în direcția greșită? Pentru că, creierul copilului este un burete care absoarbe informația, o informație care îi poate schimba viața copilului în mai rău, sau în mai bine, cu siguranță nu în mai bine în situația de față, pentru că, copilul reproduce tot ce asimilează într-un fel sau altul. Chiar nu mi-ar plăcea să se orienteze către această direcție după ce a văzut o astfel de scena, în public, niciodată. Chiar aș face tot posibilul să-i elimin din memorie evenimentele respective prin diferite alte activități care să-i stimuleze creierul. Din punctul ăsta de vedere eu nu sunt de acord, câtă vreme sunt copiii de față, sub nicio formă.
Wow, iar intrebarea asta timpita. Tu esti pro-veganism? Pro-budism? Pro-martorii lu' Iehova? Nu sunt PRO, doar ca sunt DE ACORD ca si aia sa aiba aceleasi drepturi pe care le am si eu, simplu. Aceleasi drepturi, aceleasi obligatii, nimic in plus sau in minus. P.S. Astia cu "sa faca ce vor da' nu in public" sinteti puerili si EXTREM DE PENIBILI. Hetero sau gay sau ce combinatie de culori ale curcubeului vreti voi, expunerea indecenta in public e la fel de contraventie in toate cazurile posibile.
În primul rând habar n-am despre ce vorbești. În al doilea doar pentru ca sunt unele persoane de genul nu înseamnă că reprezintă o întreagă comunitate. În al treilea rând, bisericile mereu au încercat sa persecute acest grup și încă o fac și persoanele lgbt au suferit incomparabil mai mult din cauza creștinilor decât voi ați "suferit" din cauza unor glume. În al patrulea rând, religia nu e o rasa sau ceva înnăscut. Sunt ideologii primitive care pot fi parodiate. Exista o mulțime de parodii ale creștinismului și nu poți pune asta doar asupra unor persoane gay. Dacă tu consideri ca religia ta nu poate fi parodiata atunci citește despre caricaturile lui Mohammed și ce se întâmplă când fanaticii religioși nu știu de gluma. Si în final tu poți sa ignori niște persoane gay care te enervează, dar comunitatea lgbt nu prea poate sa ignore creștinii fanatici care ii dezumanizeaza constant.
Mmm iubirea mea,ma dezamăgești. Eu te iubesc mult,când ma uit la tine nu pot sa nu remarc ochii tai de zână care strălucește precum doua stele, buzele cărnoase cu care spui cuvinte indecente (romanta pentru urechile mele), dinții cu care muști din pulpa ca un animal de prada, nasul pe care îl ții mereu pe sus... când merg pe strada și vad un tomberon îmi aduc aminte de tine și de cat de mult te iubesc, când trec pe lângă un Mc nu pot sa nu ma întreb 'oare a mâncat azi aripioare mica mea zâna de haur'... mărita-te cu mine și am să-ți ofer o viata de lux sub pod
Te-a bătut soarele in cap
Stai la rând că mai am și alți de refuzat
Dacă aveam soare, era bine ca ma gândeam la cat de nestrălucitoare și ștearsă ești...de o săptămână e innourat, weekendul trecut a plouat cu găleata
Ce inseamna "pro" in acest context...intrebi daca imi plac aceste persoane sau ce?
Cu siguranta homosexualii barbati si transsexualii ma dezgusta grav, dar atata vreme cat nu-mi cer mie de mancare, e treaba lor ce fac in dormitor sau daca vor sa se casatoreasca legal.
Cu siguranta lesbienele (evident, doar cele frumoase) mi se par super sexy si n-am nici o problema in a recunoaste ca fac adesea cate-o laba uitandu-ma la clipuri p0rno cu lesbiene. Desi din punct de vedere strict sexual ma excita, sunt de acord cu relatiile lor in ansamblu sau imi place ideea ca ele sa se casatoreasca si sa excluda barbatii? Nu! De ce? Pentru ca deja sunt prea multe si s-a creat un dezechilibru. Ca sa-mi sustin afirmatia, e deja cunoscut faptul ca in circuitul WTA, mai mult de jumatate dintre jucatoare sunt lesbiene. Sunt din ce in ce mai multe lesbiene si in general in societate, mult mai multe decat homosexuali barbati si astfel iata dezachilibrul, foarte multor barbati hetero, in scurt timp le va fi din ce in ce mai greu sa aiba acces la femei. Consecinta? Desi pare ridicol, o sa se ajunga la din ce in ce mai multa frustrare in societate. Se poate face ceva in acest sens? Nu, pentru ca nu poti impune cuiva cu cine sa se iubeasca.
Ce as face eu daca as fi persoana cu putere de decizie? Sigur ca i-as/le-as lasa sa se casatoreasca, dar le-as interzice dreptul de a infia copii. Daca nu esti cuplu format dintr-un barbat si o femeie si nu-ti poti face proprii copii, nu ai voie sa adopti. Sigur ca lesbienele isi pot face proprii copii, dar nu le-as da voie sa primeasca sperma de la donatori sub o forma legala, organizata. Daca vor copii, sa-si racoleze un barbat si sa le doneze sperma cum sau sub ce forma vrea el. As avea insa o speranta si anume, as spera intr-o solidaritate a barbatilor, sa se puna toti de acord (stiu, ar fi utopic) si sa refuze sa doneze sperma cuplurilor de lesbiene.
Ba lasa-l in pace nu vezi ca e analfabet? se crede interesant ca scrie asa in romana-engleza vai ce sa spun inca un boss de boss
Nu întinde coarda mai mult decât este nevoie pentru că n-o să fie cazul. Asta înseamnă să-ți educi odraslele și să le ții din scurt până la o anumită vârstă, când încep să judece și să discearnă ce este bine și ce nu este.
Nici pro nici contra, totusi cred ca ar trebui inchisi undeva ca par cam agresivi.Azi latra, maine te trezesti ca te musca pe strada
, da, am văzut. O educație pe care am primit-o de la părinții mei, cărora, evident, le mulțumesc. Și de ce nu, să o dau mai departe? Eu n-am vrut să scap ca din temniță pentru că niciodată n-a fost cazul. Atât cât vreau ca lumea să meargă normal, nu cu susul în jos.
Bine atunci, dar tot nu pot spune ca sunt pro sau icurajez, sunt ok sa aiba unele drepturi dar in acelasi timp nu sunt de acord cu faptul ca in documente sa se scrie parinte 1 si parinte 2 in loc de mamă, tată mi se pare o prostie, iar oamenii vor deveni si mai desfrânati, bineinteles desi nu sustin asa ceva nu descriminez, agresez etc. si nici nu incurajez acest comportament, e doar parerea mea personala de a nu fi pro lgbtq
--le-as interzice dreptul de a infia copii.--
Ce prostie. Majoritatea abuzurilor au loc in familii.
Familiile sunt 99% traditionale in toate culturile
Ca sa poata sa infiieze copii ar trebui sa fie si ei la fel de abuzivi?
Ca sa fie normali?
Sau care e ratiunea?
Sunteți pro sau contra femeilor care se nasc cu parul blond? De parca LGBTQ e ceva de ales, așa sau născut ei sau așa au devenit in urma unei copilări traumatizante
Nimic nu-i mai frumos că o ploaia vara, urăsc soarele
Sper sa te pârlească soarele zilele viitoare
Ploaia nu îți place, soarele nu îți convine... exist ceva care sa te mulțumesc pe tine, Morocănoas-o?
"nu în prezența copiiilor"
Acum câteva zile mă uitam cu verișorul meu de 5 ani la un episod din adventure time și era un sărut între 2 fete. El nici măcar nu a clipit. Nu a avut nici cea mai mică problemă cu asta și nu a fost traumatizat în niciun fel. Știi de ce? Pentru că homofobia e complet nenaturală, se întâlnește doar la om și copiii nu ar fi niciodată homofobi dacă nu ar fi îndoctrinați de o societate regresivă ca a noastră.
Da, sunt pro lgbt ca nu am de ce sa nu fiu, nu e nici o problema ca cineva sa fie lgbt, sunt oameni ca si noi, normali in felul lor. Atat timp cat nu fac rau altora, e f okey cu ei.
Aici ai dreptate, nici mie nu-mi place cand ii vad ca se ling nici hetero, nici homo si nici lesbi.
DAR, ori sa nu mai fac asta nici unul, ori toti, asta clar, sa nu fie discriminare.
Ca pana la urma ca se pupa una cu unu sau unu cu unu ori una cu una, nu e tot aia? Tot oameni si guri sunt la toti, nu e nici o diferenta.