Daaa.
Dar nu stiu cum o cheama
Mi se pare ca are o poza cu un hamburger si raspunde foarte des.
In schimb ma poți urmări pe mine?
Asa e, e deosebit omul asta si e si bun la suflet eu il cunosc poate mai bine si ma uimit
Eu il urmaresc pe RAY ca pune intrebari destul de interesante de viata si relatii, sincer intrebari care nu le vad prea des pe forumuri, mai urmaresc si pe Cristinna31 dar si pe multi altii, toti din cei pe care-i urmaresc, cam pun intrebari si dau raspunsuri interesante.
Mai ajut si eu cu o parere, ma invat si eu de la ei, de la altii.
Pai atunci ce cauti pe un gunoi de site?! Deci iti place, altfel nu erai aici, sau cand te convingeai ca ar fi gunoi, ai fi plecat.
Celelalte-s corecte, dar a sta aici nu te obliga nimeni, ceva iti place de stai, altfel nu aveai nici un motiv.
Asta da, sa vezi ce se mai intampla colo si colo, atunci ai dreptate, chiar daca nu iti place, acumulezi n experiente, vezi pulsul societatii, ce fac oamenii, ce discuta, uite ca nu ma gandisem la asta.
Am inteles imediat, nici nu aveam ce sa incerc sa inteleg, nu imi pusesem problema asta doar, si nu aveam in minte. Mda, sincer asa mai faceam si eu, ma uitam pe chat-uri sa vad ce face lumea, dar nu imi placea prosteala de acolo. Poate mai dadeam un salut asa rar. Dupa ce ma convingeam ce e, plecam.
anonim_4396 întreabă: