Ai refuza 7000 lei avand in vedere ca nu ai nicio calificare?
hahahahahahahaha, cred ca tu nu ai muncit nicio zi in viata ta.
Nu am precizat ma deasupra ca fictiv vorbind? evident ca fara calificare nu iti da nimeni 7000lei, eu am zis fictiv dar am uitat sa precizez dar am specificat foarte clar "daca ar fi sume mari" ce spanac e asa greu de inteles?
Pai fictiv vorbind, daca ai refuza 7000 nestiind sa faci nimic inseamna ca nu ai muncit o ora in viata ta pentru bani sa stii ce inseamna cei 7000 lei, ce spanac e asa greu de inteles?
Nu am zis detaliat, mai deci, da daca nu as vrea sa stiu nicio meserie niciodata, ar fi superb sa iau 7000lei ca necalificat, fictiv vorbind, dar dintre a alege munca calificata pe 3500lei mai bine as alege-o pe asta decat necalificat 7000lei, adica putin conteaza banii cand meseria ta e de necalificat, uite si un exemplu realist nu e mai bine sa iei ca isntructor sportiv 2800lei sau cat iau ei decat sa iau 4000 in constructii? poftim un exemplu, realist, acum ai inteles?
Las, ca daca ai avea si tu facturi si chirie de platit nu ai mai da cu piciorul la 7000 lei nici fictivi
Am zis eu ca nu am nevoie de bani? iar cu 3500lei intr-un oras mic te descurci, dai 700lei pe chirie iar pe facturi cu tot cu utilizati nu dai mai mult de 400lei, nu abera te rog eu, ca sunt multi oameni care se descurca si cu minim pe economie, eu nu inteleg, din 3500 nu poti sa platesti o chirie? eu aveam un prieten stateam cu el in camera si plateam amandoi si ne descurcam de minune, dar tu esti omul banului, de aia nu are rost, ti-am mai vazut raspunsurile, te intereseaza doar banul, tipic romanesc, tu macar stii sa calculezi sa scazi din cei 3500? dar stim amandoi ca ti-am explicat degeaba, am vazut cum gandesti.
Cred că am mai avut discuția asta cu tine, aveai alt cont. Nu are sens sa continui.
anonim_4396 întreabă: