Bună.
Singura persoană în fața căreia am avut sufletul deschis a fost mama, dar acum nu mai este nici ea și nici tata.
Restul lumii, doar ce este de vorbit, fără prea multe detalii!
Pa, pa.
Eu accept ambele sfaturi, deoarece pentru un sfat din partea unei persoane străine trebuie să-i povestesc şi situaţia, ceea ce o face străină de mine, însă nu şi de situaţie. Deci sfatul rămâne valoros.
Plus că, persoana respectivă fiindu-mi străină vede totul dintr-un alt punct, printr-o altă prismă, şi-mi oferă un sfat, o părere la care cei apropiaţi nu s-ar gândi.
Şi până la urmă e un sfat, un sfat nu e de colo, e bun chiar dacă vine din partea unui necunoscut.
Deci ti ai deschide sufeltul si in fata unei persoane straine?!
E mai bine să nu-ţi deschizi sufletul în faţa nimănui.Deoarece o persoană apropiată face haz de necazul tău şi unui necunoscut nu îi pasă.El doar vine cu o părere din exterior, dar nici persoana apropiată şi nici străinul nu pot purta sentimentele tale.Nimeni vreodată nu va înţelege ce simţi tu. Poate că nici măcar tu.Eu nu aş avea încredere nici în cineva apropiat, dar nici într-un străin.Viaţa mea e viaţa mea.Nimeni nu ştie şi nu trebuie să ştie ce povară duc eu.Ar fi un semn de slăbiciune.Şi atunci se ia totul în batjocură. Lumea e un paradox.
Esti u mai pesimista ca nu este chiar asa, eu cred ca e mai bine sa te destainui unui strain, si eu asi face asta mult mai usor, un strain te ar intelege mai usor si te ar intelege avand in vedere ca este o persoana independenta
In general sunt introvertita si nu vorbesc despre ceea ce simt sau chestii de felul acesta, ci doar imi analizez starile respective cu mine insami, daca simt nevoia. Oricum, mi se pare mult mai usor sa discut astfel cu un strain, decat cu cineva apropiat, pentru ca ar putea vedea situatia intr-un mod obiectiv (de exemplu, daca este vorba de un psiholog, dar nu neaparat).
Bravo ai dat un raspuns bun pe care si eu l as fi dat la aceasta intrebare deoarece gandesc la fel. Un strain poate sa te inteleaga mai bine da cat un cunoscut fie doar si prin prisma faptului k te ar judeca independet de fapte din trecut. App mi ar face placere sa discutam despre acest subiect si pe mess daca vrei, am idul: eurynomus3free
De-obicei nu discut cu nimeni problemele mele, prefer sa le rezolv singura, dar m-as deschide mult mai usor unui strain decat in fata unei persoane cunoscute
Rare ori discut cu cineva despre problemele mele, dar as face-o cu mult mai multa usurinta cu un strain.
Si eu la fel, mai bine asi vb cu cineva strain de cat cu cineva cunoscut
Buna, eu comunic mult mai bine cu persoanele straine decat cu cineva cunoscut... cateodata comunic mai bine cu cineva strain decat vorbesc cu cea mai buna prietena a mea.
Sincer prefer persoana straina deoarece numi stie trecutul (nu ca asi fi facut ceva grav).
Dar pe aceea as prefera-o ca nu ma judeca si pentru. alte porcarii.
Thecurious întreabă:
anonim_4396 întreabă: