Depinde daca am chef, pentru mine totul e creatia lui asa ca imi este indiferent... prefer un "salut" trimis lui decat unei cladiri, intelegi?
Tu de ce o faci?
Hahaha , ce sec.
Un obicei cam inutil, nu crezi?, macar daca o faceai cu un rost.
Haha, ce fain esti. O fac, deoarece de mica am fost invatata, cand trec printr-o ''cladire'' cum ii spui tu sa imi fac semnul crucii. Nu e doar o cladire ci este casa lui Dumnezeu. Dar, parerile sunt impartite.
Oi fi eu neserios cum zici tu,, dar sunt credincios si o recunosc fara sa-mi fie rusine, ma inchin, dar nu mereu!
" Biserica este alcatuita din oameni alesi de Dumnezeu." ( Petru 5/13 ). Biserica este comunitatea crediciosilor si actiunile lor. Nicaieri in Biblie nu exista referiri sau instructiuni de a se ridica un pietroi la care sa se inchine cineva. Asa ca esti in mare eroare. In biblie nici preotii nu sunt recunoscuti, singurii desemnati preoti au fost Isus si Aron. Citeste macar un pasaj daca nu toata cartea.
http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?cap=23&id=55
Cand am zis eu ca esti neserios? Ma subestimezi cam mult. E bine ca o faci. De abia iti mai lumineaza si tie Dumnezeu mintea si nu te mai iei de mine.
Sa vezi acum cum vine ateul de Fane sa ne injure ca suntem crestini si multi altii, abia astept sa ma amuz/
Copilu' nu comenteaza la ce postez eu. Stie ca daca o face, il las in Japonia!
Da-mi mie sansa sa ajung in Anglia,, daca nu vrea el acum in Japonia, am eu nevoie/
Nu-mi place mancarea de pe stilul asiatic,, din cate am inteles... se prepara caini si multe altele, deci nu vin cu voi.
Eu find ateu normal ca nu fac asa ceva, trec pe langa biserica ca tine pe langa o biserica de alta religie gen una mulsulmana
Tu chiar nu sesizezi c-am zis-o la mistocareala? Ateu inseamna sa gandesti? Nu mai spune...
Nu am nimic cu ateii, e problema lor ce cred si gandesc,, dar afirmatia asta suna ceva de genul ' cine e crestin e cretin',, sunt atatea exemple de crestini si de atei care bubuie de idiotenie, nu in asta consta fenomenul, raportul inteligentei intre crestini si atei...
anonim_4396 întreabă: