| BBEgirl a întrebat:

Voi va jucati pe facebook chestia aia cu Cartonasul norocos de la Terra Park? Eu una intorc cate un cartonas in fiecare zi si degeaba n-am castigat nimic...a castigat cineva unul din cele 100 de carduri cu 50 de puncte?

2 răspunsuri:
| oleseafrumoasa a răspuns:

Selena Gomez (n. 22 iulie 1992) este o actriță și cântăreață americană, cel mai bine cunoscută pentru rolul lui Alex Russo pe Disney Channel, Magicienii din Waverly Place. Ea a jucat în filme de televiziune, Another Cinderella Story și Programul de protecție al prințeselor. Înainte de Disney a avut un rol în Barney&Friends. În 2008, ea a semnat un contract cu Hollywood Records și a contribuit la soundtrack-urile filmelor Tinker Bell, Another Cinderella Story și Magicienii din Waverly Place. Trupa ei, Selena Gomez & Scene, lansează albumul lor de debut Kiss&Tell pe 29 septembrie 2009 continuând cu albumul a year without rain și a year without rain deluxe edition lansate în septembrie 2010, urmând să apară albumul We own the night lansat pe 28 iunie 2011.

| BBEgirl explică (pentru oleseafrumoasa):

Nu ma intereseaza Selena Gomez. De ce ai raspuns la intrebarea mea cu detalii despre ea? Nu are pic de legatura.