Întrebare recomandată | wolder a întrebat:

Voi va suparati daca va corecteaza utilizatorii greselile gramaticale?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Daca raspunsul NU e corect gramatical, nu-l poti intelege. Ideea e sa folosim toti aceeasi limba, nu sa scrie fiecare cum il taie capul.
Daca vrei exemple, citeste postarile total agramate ale lui RAY23TM ca sa vezi cam ce poti intelege dintr-o limba proprie a aluia care posteaza.

62 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

Nu ai de ce sa te superi, ei te corecteaza si dupa o sa stii cum se scrie corect.

| blitzenn21 a răspuns:

Greselile gramaticale sunt destul de urate, mai ales daca le faci in gramatica propriei limbi. nu cred ca se supara nimeni pentru o usoara corectura, mai ales ca poti invata ceva din ea.

NOname
| NOname a răspuns:

În general nu - din contră, mă simt recunoscătoare -, dar depinde foarte mult de formulare şi ton (să nu fie răutăcios).

| Pricked a răspuns:

Da m-a supar foarte tare.

Daca m-a corecta-ti sa zis cu voi tocilarilor. devil

| ZORRA a răspuns:

Nu ma supar..chiar imi pare bine ca ma corecteaza

| OnuOnulică a răspuns:

Nu.
Dar eu nu am greşeli gramaticale.

| Ana94 a răspuns:

Nu mă supăr, chiar îmi convine, pentru că învăţ din ele cum se scrie corect.

| angus35 a răspuns:

O critica constructiva este totdeauna bine-venita.

| FemeiaPisică a răspuns:

Nu, nu ar trebui să existe probleme.

| Ibrahimovic a răspuns:

Hah, vad ca majoritatea au spus ca nu se supara. Insa de cate ori am corectat pe cineva, s-a vazut clar ca nu i-a picat bine.

N-ar trebui sa se supere nimeni cand este corectat. Totusi, sa nu stii sa scrii corect in limba romana e cel mai josnic lucru. happy

ardnaxur1961

Eu sunt cea care, de obicei, corectez greselile gramaticale.
Nu cred ca se supara aia pe care ii corectez, dar am observat ca toti, fara exceptie, m-au trecut in lista de "ignore". Oare sa se fi suparat?
Saracii analfabeti! laughing

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

In general nu ma supar dar cand ma corecteaza unul mai analfabet ca mine imi sare mustaru'.

| Fernando9Torres a răspuns:

Nu, ma bucur ca mai exista oameni(in tara) care mai stiu sa vorbeasca si corect, nu doar "pasareasca de mess" ceea ce ma enerveaza e cand imi corecteaza astea de la TPU gresit un cuvant!

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Eu nu prea fac greseli gramaticale dar sunt bucuros daca cineva imi atrage atentia cand mai am cate o scapare. Desigur, cu conditia sa-mi atraga atentia corect si nu gresit (asa cum am mai patit). Din greseli inveti in viata, nimeni nu-i perfect... Problema e ca unii nu invata niciodata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei nu, dar daca mai comenteaza dupa ce o face, atunci da ma enerveaza.gen " s-a, nu legat. ce nu ai fost la scoala? "

| Sxx a răspuns:

În primul rând depinde de tonul pe care îl folosește persoana respectivă. Dar nu cred că mi se aplică, deci nu știu exact cu m-aș simții.

| Andrei1000super a răspuns:

In general nu

| Pricked a răspuns (pentru Sxx):

Ha, te-am prins!

Varianta corectă e "simţi".
*râde ironic*

| dsjhfghg a răspuns:

Nu prea

| Ingrit a răspuns:

Nu,fiindcă pe mine nimeni nu mă corectează, eu îi corectez pe toţi big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general nu-dar depinde de tonul/modul in care o face!

| darrio2007 a răspuns (pentru ardnaxur1961):

De acord cu raspunsul tau.

| Vendetta47 a răspuns:

DA!

| Zazu a răspuns:

Ah! Din contra.Ador oamenii care stiu sa scrie corect, ma indragostesc de ei chiar. Urasc oamenii care nu stiu sa scrie, inclus pe mine, si care nu vor sa fie corectati.Nu-i inteleg pe cei care scriu cu puncte de suspensie, pentru ca nu sunt in stare sa duca o idee coerenta pana la sfarsit.Cred ca ar trebui sa fim recunoscatori daca cineva ne corecteaza, mai ales ca e vorba de limba proprie.

| MihaelaCaty a răspuns:

Nu ma supar...Dar eu nu am greşeli gramaticale.

ardnaxur1961

Uite aici o mostra de postare care l-ar scoate din minti si pe Sf. Petru:http://www.tpu.ro/......tele-doar/
Acceseaza-l repede, ca, pe urma, dispare si e pacat!

| ღEυCαρѕυηαTυAηαηαѕ a răspuns:

Buna.

Pe mine nu, pentru ca asta ar insemna ca ma supara adevarul.winking

| wolder explică (pentru Zazu):

Punctele de suspensie se folosesc pentru a arăta o întrerupere în șirul gândirii, al acțiunii sau o omisiune dintr-un text reprodus. Pe mine nu ma deranjeaza cand le vad, mai ales in opere. happy