Daca raspunsul NU e corect gramatical, nu-l poti intelege. Ideea e sa folosim toti aceeasi limba, nu sa scrie fiecare cum il taie capul.
Daca vrei exemple, citeste postarile total agramate ale lui RAY23TM ca sa vezi cam ce poti intelege dintr-o limba proprie a aluia care posteaza.
Nu ai de ce sa te superi, ei te corecteaza si dupa o sa stii cum se scrie corect.
Greselile gramaticale sunt destul de urate, mai ales daca le faci in gramatica propriei limbi. nu cred ca se supara nimeni pentru o usoara corectura, mai ales ca poti invata ceva din ea.
În general nu - din contră, mă simt recunoscătoare -, dar depinde foarte mult de formulare şi ton (să nu fie răutăcios).
Hah, vad ca majoritatea au spus ca nu se supara. Insa de cate ori am corectat pe cineva, s-a vazut clar ca nu i-a picat bine.
N-ar trebui sa se supere nimeni cand este corectat. Totusi, sa nu stii sa scrii corect in limba romana e cel mai josnic lucru.
Eu sunt cea care, de obicei, corectez greselile gramaticale.
Nu cred ca se supara aia pe care ii corectez, dar am observat ca toti, fara exceptie, m-au trecut in lista de "ignore". Oare sa se fi suparat?
Saracii analfabeti!
In general nu ma supar dar cand ma corecteaza unul mai analfabet ca mine imi sare mustaru'.
Nu, ma bucur ca mai exista oameni(in tara) care mai stiu sa vorbeasca si corect, nu doar "pasareasca de mess" ceea ce ma enerveaza e cand imi corecteaza astea de la TPU gresit un cuvant!
Eu nu prea fac greseli gramaticale dar sunt bucuros daca cineva imi atrage atentia cand mai am cate o scapare. Desigur, cu conditia sa-mi atraga atentia corect si nu gresit (asa cum am mai patit). Din greseli inveti in viata, nimeni nu-i perfect... Problema e ca unii nu invata niciodata.
În primul rând depinde de tonul pe care îl folosește persoana respectivă. Dar nu cred că mi se aplică, deci nu știu exact cu m-aș simții.
Ah! Din contra.Ador oamenii care stiu sa scrie corect, ma indragostesc de ei chiar. Urasc oamenii care nu stiu sa scrie, inclus pe mine, si care nu vor sa fie corectati.Nu-i inteleg pe cei care scriu cu puncte de suspensie, pentru ca nu sunt in stare sa duca o idee coerenta pana la sfarsit.Cred ca ar trebui sa fim recunoscatori daca cineva ne corecteaza, mai ales ca e vorba de limba proprie.
Uite aici o mostra de postare care l-ar scoate din minti si pe Sf. Petru:http://www.tpu.ro/......tele-doar/
Acceseaza-l repede, ca, pe urma, dispare si e pacat!
mariusdaniel21 întreabă: