Întrebare recomandată | wolder a întrebat:

Voi va suparati daca va corecteaza utilizatorii greselile gramaticale?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Daca raspunsul NU e corect gramatical, nu-l poti intelege. Ideea e sa folosim toti aceeasi limba, nu sa scrie fiecare cum il taie capul.
Daca vrei exemple, citeste postarile total agramate ale lui RAY23TM ca sa vezi cam ce poti intelege dintr-o limba proprie a aluia care posteaza.

62 răspunsuri:
| Zazu a răspuns (pentru wolder):

Imi inchipui ca era vorba de altceva, si nu de opere....sau ai uitat ce ai intrebat?

| Pricked a răspuns (pentru ardnaxur1961):

La naiba, a fost ştearsă!

Uite, am găsit şi eu una (postată la aceeaşi categorie): http://postimg.org/image/l5om5m50r/

| Sxx a răspuns (pentru Pricked):

Ops! Mi-a scapat de data asta, acum hai sa facem crima laughing

| Pricked a răspuns (pentru Sxx):

*o ucide cu sânge rece*

| BiuL a răspuns:

Nu ma supar.

| PedoBarbie a răspuns:

Nu am de ce să mă supăr. Dar eu nu prea fac greşeli gramaticale. De obicei eu îi corectez pe alţii nu ei pe mine.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns (pentru Pricked):

A fost stearsa? Nu-i nimic; am salvat-o eu, ca nu puteam sa ratez asa ceva.
Uite-o: Salut TPU, cand am mers acasa, E, on as imi luat curentul Pentru Ceas, TV, TV 2, PC, Internet WI-FI si toate altele Doar Telefon, Tableta, in curand PC 2, Doresc sa imi fac dezactivare alei timpului facturii alei Puscalarga Doina, Salut, Factura este neplatita, Maine revine tot ce are nevoie

| Fatamuntilor a răspuns:

Depinde de starea in care ma aflu.
Dar im trece repede si caut sa ma corectez(noroc ca se poate edita)
Mai este si robotelul ala care corecteza unele greseli.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Nu am inteles nimic! Trebua?laughing

| Ioscaa1 a răspuns:

Mas supara doar daca ar scrie ceva de genu.Prostule nici macar nu sti sa scrii sau chestii de genu.De parca ei ar fi cine stie ce inteligenti.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Pai, de-aia am si salvat-o intr-un document, la mine in calculator, ca s-o pot citi in liniste, indelung, cu picioarele in apa calda si cu o punga de gheata pe cap; poate pricep, naibii, ceva.
Ca aseara, cand am vazut-o, am citit la ea vreun sfert de ora, doua minti luminate, si n-am priceput nimic.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Hai sa incerc eu ceva! Omul nu-si platise factura la energie electrica si i-au taiat curentul.Nu poate folosi cele mentionate mai sus.Si intreba daca isi poate rezilia contractul.Zic si eu...
ai scoate picioarele din apa, ia gheta de pe cap ca te-am salvat!

Mi-a pica fisa dupa ce am venit de la dentist!

| cleodenil a răspuns:

Nup

| Respectma a răspuns:

Frate nu trebuie sa te superi, adica sa nu pui la inima.

| NDASecrets a răspuns:

De ce ar trebui sa se supere cineva pentru asa ceva? In viata e ceva obișnuit ca oamenii sa mai greșească, pentru ca nu e nimeni perfect, si faptul ca alții ne corectează, nu este un lucru urat.E pentru ajutorul nostru.Gadeste-te! Daca ai scrie cu greșeli și cu prescurtări gen "K, nb, nimic, cp etc.", la un moment dat alții și-ar putea face alte impresii despre noi.Fie ca suntem prosti, analfabeți, inculți, și nu cred ca cineva ar vrea sa știe ca ceilalți il considera prost, analfabet și incult.
In concluzie:Nu e nimic greșit în a corecta pe cineva, sau de a fi corectat la rândul tău. Orice mai face greșeli din când în cand:*:*
P.S:Asta nu e morala.e doar punctul meu de vedere. Sper ca nu ai înțeleg greșit :* :* :* :* ^_^

| wolder explică (pentru Zazu):

N-am uitat! Off god iar dau de oameni cu care n-am ce sa vorbesc ca au chef de cearta. Era doar parerea mea, cred ca tu nu stii sa citesti. Stiu foarte bine ce am intrebat si am zis ca imi place sa vad punctele de suspensie in special in opere. Adio.

| Duucu a răspuns:

N-e supărăm.

| marinamarina12 a răspuns:

Nu. Nici nu am greseli gramaticale

| wolder explică (pentru NDASecrets):

Ai mare dreptate!

| Stefan130 a răspuns:

Nu, de ce m-as supara daca cineva ma ajuta sa-mi inbunatateasca gramatica.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Uite, frate, ca e bun si dentistu' la ceva!

| NDASecrets a răspuns (pentru wolder):

Mersi:* :*

| NoSound16 a răspuns:

Nu neaparat, depinde si ce temperament aiwinking

| contαbαndonαt a răspuns:

Dwa fatha...sau boy, ceoi mai fi si uh...cum sa nu ma supi? auzi si uh! pai nu skryw eu bine? daca nicy eu nu scryw bine athunki nu stiu ke sa mai zic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,nu ma supar, nici tu nu ar trebui sa te superi

| Wehrmacht a răspuns:

Ma enerveaza daca greseala se datoreaza sistemului de corectare pe care il are TPU(de exemplu, nu recunoaste unele cuvinte in engleza si aprostroful, adauga/scade litere din/in cuvinte cand nu este cazul...etc.) sau cand ma grabesc, fac greseli si se apuca un prostalau d-ala cu 4 greseli pe fraza sa ma corecteze.Pai sa nu-i trimiti la origini cand au tupeul sa faca n greseli in niste fraze prin intermediul carora te corecteaza?

| fuzzer a răspuns:

Nicidecum, asta arata ca inca mai ai de invatat, fie greseala ai facut-o din neatentie fie din nestiinta.

| valy_9268 a răspuns:

Depinde te ton!

| Gr33nEyes a răspuns:

Depinde.
Daca ei au dretate de ce m-as supara?

| Silenz a răspuns:

Daca nu o zice pe un ton urat, de ce ne-am supara?
Omul cat traieste invata!