Daca raspunsul NU e corect gramatical, nu-l poti intelege. Ideea e sa folosim toti aceeasi limba, nu sa scrie fiecare cum il taie capul.
Daca vrei exemple, citeste postarile total agramate ale lui RAY23TM ca sa vezi cam ce poti intelege dintr-o limba proprie a aluia care posteaza.
În primul rând depinde de tonul pe care îl folosește persoana respectivă. Dar nu cred că mi se aplică, deci nu știu exact cu m-aș simții.
Greselile gramaticale sunt destul de urate, mai ales daca le faci in gramatica propriei limbi. nu cred ca se supara nimeni pentru o usoara corectura, mai ales ca poti invata ceva din ea.
De ce ar trebui sa se supere cineva pentru asa ceva? In viata e ceva obișnuit ca oamenii sa mai greșească, pentru ca nu e nimeni perfect, si faptul ca alții ne corectează, nu este un lucru urat.E pentru ajutorul nostru.Gadeste-te! Daca ai scrie cu greșeli și cu prescurtări gen "K, nb, nimic, cp etc.", la un moment dat alții și-ar putea face alte impresii despre noi.Fie ca suntem prosti, analfabeți, inculți, și nu cred ca cineva ar vrea sa știe ca ceilalți il considera prost, analfabet și incult.
In concluzie:Nu e nimic greșit în a corecta pe cineva, sau de a fi corectat la rândul tău. Orice mai face greșeli din când în cand:*:*
P.S:Asta nu e morala.e doar punctul meu de vedere. Sper ca nu ai înțeleg greșit :* :* :* :* ^_^
Ai mare dreptate!
Mersi:* :*
Da! ma dseranjeaza dar poate si ei mai gresesc cateodata e naspa sa te corecteze cineva de parca el ar fi un atotstiitor
mariusdaniel21 întreabă: