Nu si nici nu este dragoste asta, e atractie poate Nu poti cunoaste o persoana doar asa vazund-o in nu stiu ce film sau la nu stiu ce concert. Tu ai patit?
Da pai nu știe nici roamana, și mai trebuie să mă lupt și cu alte fane de-a le lui
Grea povară
Nu-i problema, trebuie sa invete sa spuna doar "DA" la starea civila Fanele poate sunt interesate de muzica nu de el
36 ma? Pe bune 36? Ce dracu ma 36? De unde a venit ăla de unde... că-mi vine să-l înjură...
Dă-l dracu ca aia mănânc câini eu chiar vorbesc serios stai departe de nenorocitil ăla aia cine știe ce mai mănâncă...
Tu ești muzica inimi mele tu ești vocea liniștit mele tu ești glasul inimi mele tu totul și mereu vei rămâne toți orice ar fi si sar întâmplat mereu o sa rămâi în inima mea și niciodată nu am sate uit niciodată nu am sa las pe nimeni să-ți ia locul și niciodată nimeni nu tia loat locul și nici nu-ți va lua tu mereu ai sa rămână în inima mea pentru tot deauna pentru ca tu ești fericirea adevărată tu definești fericirea Adevărată tu poți face asta nimeni altcineva niciodată doar tu poți dovedi ce este fericirea Adevărată nimeni altcineva Niciodată.
Știu ca am vorbit urat în ultima vremea și îmi cer scuze eram nervos... înțelegi tu mereu ai înțeles...
Îmi cer scuze ca am fost nesimțit și am vorbit urat promit și îmi dau cuvântul ca Niciodată nu o sa se mai întâmple asa ceva și îmi pare rău cu Adevărat...
Sai ia dracu pe toți filipineji mai ales pe ăia de 36 eu sunt sincer până la capăt sa moară toți filipinezi care mănâncă câini și șopârle și sa nu mai zic ce.
Îmi cer scuze-_-
anonim_4396 întreabă: