anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vooi credeti in fantome varcolaci etc de genul

17 răspunsuri:
| sublime89 a răspuns:

Daca puneai intrebarea asta in evul mediu ai fi primit doar raspunsuri de "da". Dar cum suntem in secolul 21, ar trebui sa raspundem cu totii "nu". Din pacate, prea multi romani sunt inca prinsi in evul mediu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La fel de mult cred si in mos craciun si in un zeu in ceruri si iepurasul de pasti

| Pricked a răspuns:

Stai, stai, stai. Lasă-mă să ghicesc; tocmai ai terminat de vizionat seria Twilight.
Ştiam eu!

| OnuOnulică a răspuns:

Nu cred că există aşa ceva cel puţin nu în timpul nostru.Nu exclud că înainte poate au existat! Dar, sigur acum nu mai există.

| AtateaConditii a răspuns:

Eu cred in fantome( spirite) care au ramas in lumea noastra. E normal ca lumea sa nu creada pentru ca spiritele sunt destul de discrete, numai celor care li se intampla sa le intalneasca stiu ca ele exista. Si adevarul e ca nu multe persoane sunt vizitate de ele, e normal sa nu se creada in ele.

| Lariiiiiiii a răspuns:

Nu cred în aşa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu! happy

Persoanele care de obicei cred in asfel de ''lucruri/personaje paranormale'' sunt persoane care petrec o mare parte a timpului in fata tv-ului urmarind filme si seriale care le alimenteaza imaginatia si asa bogata happy sau in fata Pc-ului jucand jocuri!

De ce nu cred ca exista fantome, etc, etc?

-lipsa de dovezi ale existentei acestor fenomene
-lipsa unor experiente care sa demonstreze aceste fenomene
-in special toate aceste ''personaje sau fenomene'' se nasc dintr-o legenda
LEGÉNDĂ, legende, s. f. 1. Povestire în proză sau în versuri care conține elemente fantastice sau miraculoase, prin care se explică geneza unui lucru, a unei ființe etc., caracterul aparte al unui eveniment (istoric), al unui erou (mitic) sau al unui fenomen. ♦ Compoziție muzicală, vocală sau instrumentală, care are ca subiect o legendă. 2. (Rar) Inscripție pe o monedă sau pe o medalie. 3. Text, inscripție prin care se explică semnele convenționale de pe o hartă, de pe un plan, o imagine fotografiată sau desenată 4- Completare sub formă de memoriu anexată la o schemă, la o hartă etc., privind unele date care nu se pot exprima grafic. — Din fr. légende, lat. legenda.

...pe scurt...doar MITURI!

apoi se fac filmele si de aceea ele(personajele) devin REALE!(in mintea oamenilor care nu destind REALITATEA de FICTIUNE)!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu nu cred. Am trecut de nenumarate ori prin cimitir la ora 24. Eram copil si atunci nu prea erau televizoare si ma duceam la fil in satul vecin. Pentru a scurta drumul cu 2-3 Km treceam prin cimitir. Filmul incepea la ora 22 (vara cand se intuneca) si cu jurnal cu tot dura 2 ore.

| rihanna1234 a răspuns (pentru anonim_4396):

Zeu in ceruri=Dumnezeu...care exista

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru rihanna1234):

Desigur. l-ai vazut?

Nu, pentru ca daca ar sta pe pamant majoritatea l-ar huidui, insa il simt zi de zi ca ma protejeaza. In plus pe noi cine ne-a creat? Cine a creeat universul? Nu am de gand sa ma cert cu tine, vei fi judecat candva de catre EL. O seara buna

anonim_4396

Cred ca ai intalnit prea multi idioti daca zici "nu vreau sa ma cert". eu nu ma cert, vorbesc. " insa il simt zi de zi ca ma protejeaza", cred ca asa se simt protejati si aia care sunt calcati de masini sau miile de accidente care se petrec zilnic, si aia sunt la fel de protejati. mersi la fel

Dumnezeu nu iti schimba soarta. Daca ti-a fost sortit sa fi calcat de masina. Dumnezeu ne-a dat creier ca sa gandim ceea ce facem.

anonim_4396

Pai asa ar fi si mai crud nu crezi? el stiind ca tu mergi pe strada cu mama ta si deodata ti-o ia ( accident de masina sau mai stiu eu ) si te lasa sa suferi pentru restul vietii singur. asa e si mai crud decat a nu face nimic ca sa nu se petreaca acel accident.

Atunci cine ne-a creeat? Cine a creeat universul?

anonim_4396

De ce trebuie sa ii se atribuie cuiva crearea tuturor chestiilor? asta e gandire aiurea.