Cred că toți am pățit. E un lucru firesc, să vorbești cu cineva, fără să ai vreo idee de cum arată și în mintea ta să-ți conturezi o oarecare imagine despre respectiva.
Ai menționat mai jos faptul că realitatea n-a corespuns cu desenul tău, legat de cupa respectivă.
Well, cred că în procesul de "conturare" a imaginii pe care o creem despre persoana respectivă, intră și o mică parte din dorințele noastre. Ceea ce nu un lucru nici bun, nici rău. It's just how our brain works.
Dar e chiar interesant, atât legat de fizic, cât și legat de expresiile faciale pe care s-ar putea să le vezi odată, sau de vocea persoanei.
Nu, eu am desenat fără a avea vreun indiciu și singurul lucrul diferit a fost o cupă în minus, dezamăgitor dar mi-am învățat lecția.
Apoi am șters aplicația că erau prea proaste să am o discuție cu ele.
Pai da, asa este si frumos de altfel. Am patit da.
Plus ca mintea noastra formeaza aceste idei be baza a ceea ce cunoastem noi. De exemplu noi stim ca o persoana cu ochii aia vorbeste asa. O persoana cu vocea aia are trasaturile alea. Si asa mai departe. Involuntar se produce aceasta imagine in mintea noastra.
Oho, de cate ori n-am patit sa-mi imaginez despre o persoana cam cum ar avea vocea, cum arata si de multe ori am dat rateuri. Am o 'problema' in a incerca sa asociez o voce si un corp persoanei cu care vorbesc, din scris e mai greu, e mult diferita perspectiva dintre scris si cum e de fapt, si mie mi s-a zis ca nu arat precum isi imaginau anumite persoane, nici vocea nu e cum isi imaginau, ca sa citez 'nu arati a drimmero', ma amuzam teribil.
Daca ai desenat asa, ma gandesc si eu ca era diferit de realitate.
https://imgur.com/a/s4fA30w
Nu.
De obicei imaginea pe care mi-o conturez despre persoana respectivă e foarte apropiată de realitate. Sau nu îmi conturez o imagine. De asta e preferat ca poza să apară cât mai repede, ca să nu apuci să îți conturezi imagini.
Asta dacă nu cumva vrei să păstrezi anonimitatea 4 ever.
Eu am dat de un tip a carui voce era superba. Mintea mea il creiona superb. Dar ca sa nu imi stric fantezia nu i-am cerut poza si am incheiat conversatia cu el
anonim_4396 întreabă: