| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Vouă chiar nu vi se pare ciudat ca toată lumea se îngrașă foarte mult de la fast food? Ce are mâncarea fast de are atâtea calorii?

13 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Au toată mizeria chimică pusă de mână lor de industrialele Fabricile lor chimice să-l îmbolnăvesc omul săi nenorocescă sănătate omului și viață omului.

| iloveyoumaria3 a răspuns:

Bună! Eu am 8 ani de când mănânc doar fast food și pot spune ca nu m-am îngrășat deloc și nici bolnavă nu sunt, poate am avut eu noroc

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i deloc ciudat, ca te poti ingrasa si de la alte mancaruri, nu doar de la fast-food, tot ce contine cateva mii de calorii, ingrasa.

Daca ai bun simt si te limitezi la 1500- 2000 calorii pe zi, atunci te vei mentine la aceeasi greutate, dar daca mananci peste 2500 de calorii pe zi, atunci incepi sa te ingrasi.

| relian a răspuns:

Lumea nu se ingrasa de la fast food, se ingrasa de la cita mancare baga in ei si de la faptul ca nu mai fac miscare.

Poti sa maninci si lapte de cuc laughing tot te vei ingrsa daca stai si nu faci nimic, si bagi in tine mult.
Dar cum omu trebuie sa dea vina pe ceva, o gasit motivul, mincarea de la fast food laughing aia e problema, nu ca acele persoane baga in ele ca spartii laughing

Unde ai vazut tu om, sa manince mult si sa nu se ingrase? Sa manince cit mincau aia din lagarele germane in timpul razboioului sai vad, se vor ingrasa laughing

Omu in ziua de astazi nu mai face miscare, a devenit foarte comod, are multe tentatii culinare, asa ca baga in gura de toate, tot ce gaseste, tot cei place, apoi se plinge ca se ingrasa si nu stie de la ce anume laughing

| Madaxo97 a răspuns:

Te îngrași de la mâncare în general, nu neapărat de la fast-food, și din faptul că nu faci mișcare. Mâncarea de tip fast-food are în general mai multe calorii decât mâncarea gătită acasă, de exemplu un meniu McDonalds sau kfc cu burger din ăla mare, cartofi prăjiți și cola, sare de 1000-1200 kcal, și te saturi numai la o masă cu acel meniu, dacă mai mănânci și extra acasă, micul dejun și cina si încă ceva gustări, deja ajungi la peste 2000 - 2500 kcal și normal că te vei îngrășa, un adult obișnuit trebuie să consume 1800-2000 kcal pe zi, tot ce depășești, se pune pe tine. Dacă mănânci la fast-food doar de 2, 3 ori pe lună, nu e problemă, nu de la asta se îngrășa omul respectiv, înseamnă că mănâncă foarte mult acasă. Caloriile sunt cele care îngrășa, și se întâmplă ca mancarea fast-food să aiba foarte multe calorii, depinde acum și ce cantități mănânci.

| LisaJulie a răspuns:

Nu știu ce te alarmeaza atât de mult în legătură cu fast food-ul! Într-adevăr oamenii se îngrașă mai mult dar majoritatea se îngrașă pentru ca nu mai fac mișcare și stilul de viață este sedentar

| mODIN a răspuns:

Zahar si ulei mult mai mult decat in mancarea gatita acasa.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru LisaJulie):

E un plan sa fim cât mai grași!

| IonelFlorianUrzica explică (pentru iloveyoumaria3):

Renunta la fast food te rog, este un plan cum indoapa oamenii păsările de curte inainte sa le manance

| LisaJulie a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Fa-te comediant! Pe bune!

| Theo94 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Si aia care s-au ingrasat dar nu de la fast food ce se intampla cu ei?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru Theo94):

Unii au dispărut, exista emisiuni pe tema asta

| Theo94 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

O gramada de oameni dispar din diverse motive. Un link catre o emisiune despre asemenea subiect?

Si nu ai raspuns la intrebarea mea.

Întrebări similare