Interesante abordările legate de ceva ce ține de planul fizic (banii), comparativ cu iubirea, care este cu totul altceva, tocmai datorită faptului că nu este tangibil. Îl poți atinge, dar altfel.
Banii nu reprezintă un lucru negativ, însă strict acestia nu oferă fericirea.
Avem nevoie de iubire pentru ca să supraviețuim. Altminteri, sentimentele negative preiau frâiele și persoana nu se mai bucură de viața, indiferent de averea pe care o deține.
"Cand eram mai tanar, credeam ca banul este cel mai important lucru din lume...iar acum ca sunt mai batran, am certitudinea ca este!" Oscar Wilde
Acum serios, pe mine nu m-a interesat niciodata banul in sine, nu am simtit niciodata nevoia sa am bani multi, doar asa de dragul de a fi bogat, dar in lumea asta nu poti supravietui fara bani, cel putin nu poti avea o viata frumoasa (sau macar tolerabila) fara ei, fara bani esti nimeni, nu existi. De iubire nu-mi mai pasa si nici nu mai sunt sigur ca exista, cel putin nu in forma ei pura, poetica.
Nici una
Nu-mi plac banii, nu-mi plac oamenii
Îmi place muzica, cafeaua, patinajul artistic
Banii, da-o dracu de iubire ca și asa iubirea are 2 fete.Plus ca iubirea nu te ajuta sa plătești facturi
Cu ajutorul iubirii, banii se fac usor, dar banul pus alaturi de iubire nu mai e dragoste. E afacere, prostitutie, orice altceva.
Ce te-as iubi cu lama Nu cunosc "bani", poate nu as fi fost aici discutand.
anonim_4396 întreabă: