Viata asta si asa e destul de scurta pentru tot ceea ce vreau sa fac daca as mai dormi si ziua mi-as scurta cu mina mea visele.Dorm doar noaptea si si acesta pentru ca altfel nu as fi buna de nimic a doua zi.
Dupa tot felul de 'soamne', nopti consecutive nedormite, sau dormite putin, program de culcat dimineata si trezit la amiaza, am ajuns la concluzia ca cel mai bun somn, este cel de noapte.
Cu cat ma culc mai devreme (23, maxim 00), si ma trezesc mai devreme de ora 10, cu atat mai bine. Cel mai bine dorm atunci cand sunt obosit. Trezitul de dimineata imi regleaza cel mai bine programul.
Daca dorm dimineata prea mult, ma trezesc mahmur, nu prea am chef de nimic, si inca de la trezire, simt ca am f tut toata ziua, stiind ca nu mai apuc sa fac nimic, iar noaptea o sa ma uit pe pereti dupa luminitele de la modem, asteptand somnul pana incepe sa se lumineze (din nou) afara.
Nici dormitul dupa amiaza nu prea mi-l doresc, daca sunt foarte obosit ma intind si atipesc 1-2 ore, sau chiar 30 de minute. Cu toate ca nu adorm calumea, mi-e suficient, cat sa-mi treaca oboseala.
Imi place sa dorm in timpul noptii, de pe la 11.30-2.00 pana e la 8.00-8.30.
Scuze! Am tastat gresit, voiam sa scriu ''11.30-12.00'', nu ''11.30-2.00'', cum s-a afisat.
Sonia822 întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
AvalohAlyn întreabă: