| aaa10 a întrebat:

Vouă va place sa vorbiți cu femei mai ales cu operatoarele de la magazine sau firme?

12 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Cu oricine e amabil si vorbește frumos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Vorbesc frumos cu cine vorbește frumos cu mine, daca arata și bine flirtez.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare putin ciudat sa te bagi in seama asa cu o necunoscuta fara un motiv intemeiat. Ok gen daca e sa asteptati dupa cineva/ceva atunci mai poti baga cate o replica/generalitate sa vezi cum reactioneaza.

| alina2k18 a răspuns:

Eu Vorbesc strictu necesar, ca sunt unii de nu ii baga nici dr@cu in seama si se bucura ca operatoarele alea vorbesc [ ca nah clientu nostru... ] cu ei e altceva laughing

| Drimmero a răspuns:

Nu mi-a placut niciodata sa vorbesc cu secretarele, cele mai ciufute fiinte,, cum n-am avut niciodata rabdarea necesara sa le suport fitele se sfarseste conversatia cu mine iesind zicand ceva de dulce.

| OldSoul a răspuns:

Depinde de la caz la caz.
Daca par genul deschis, zambitoare, dragute, si comunicative, da, mai fac conversatie cu ele, dar in general sunt cazuri destul de rare, multe sunt inexpresive, iar uneori au chiar asa, niste figuri arogante, de vreau sa scap ca mai repede de ele laughing iar altele sunt atat de speriate daca incerc sa fac conversatie cu ele, si incep sa ma simt prost pentru elelaughing
Chiar si asa, am vorbit acum ceva timp cu o femeie, asa, in imprejurarile date de tine, si ce pot sa zic, e ca acum, imi e ceva mai mult decat o "operatoare" laughing

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai daca am nevoie de ceva o sa vorbesc, ca in cazul unui om obisnuit.

| darrio2007 a răspuns:

Da. Depinde la ce te referi. Vorbesc doar strictul necesar. Tu vrei sa le agăti?

Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns (pentru aaa10):

Si nu s-a mirat aia ca un barbat suna pentru o rochie?

Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns (pentru aaa10):

Barbatii nu prea se baga in asemenea chestii despre lucruri femeiesti.