Doar in anumite momente, uneori chiar am nevoie sa fiu singura insă in general nu imi place pentru ca fiecare persoana are nevoie de atentie si de afecțiune fie ca o primește de la părinți, de la un prieten sau de la sufletul pereche.
❤️
Bine da de ieșit cu amicii /amicele bănuiesc că ieși sau stai numai în casa toată ziua că înainte? (Excluzând faptul că lucrai )
Cateodata sa fii singur, rezolva multe probleme. Toata lumea are nevoie de spatiu, de momente in care sa fie singur, sa isi vada de treaba lui. Singuratatea insa, e o boala. Poate duce la boli psihice grave, precum depresia, anxietatea. Oamenii au fost facuti ca sa socializeze, sa faca parte din grupuri, precum familia si prietenii. Insa revenind la intrebarea ta, nu, nu imi place singuratatea. Imi place sa fiu singura cand vreau si cand simt nevoia sa fiu. Singuratatea insa, o ocolesc. Nimeni nu vrea sa fie singuratic.
Tocmai m-am sacrificat pentru tine, am voie doar la 5 răspunsuri pe zi
Ies cu cunoștințe, nu am amici /amice
Evident ca ies și din casa ' astfel ma duceam pe râpă'
Hmm știi chesti despre mine, interesant
Singuratatea e buna atunci cand vrei sa scapi putin de agitatie si sa meditezi deci da.
F.cu.k deci sunt mai bătut de soarta că tine ) soarta mi pecetluită
Cred că o să aleg varianta incinerării
Pai știu fiindcă ești o tipa interesanta care greu poate fi uitata
Nu te lauda încă, nu ai auzit povestea vieți mele
Toat șmecherie stă în atitudine meh sa nu dai nici cât negru sub unghie pe oamenii /experiențele nașpa
Știu puțin din povestea vieții tale. Nici copilăria mea nu o fost extraordinara pai nu dau că și eu sunt pățit. Asta e viața merge înainte. Pai eu de când am rămas fără fake friends cam de un an numai în filmul home Alone joc
Eu tot incerc sa mă apropii de tine da tu nu îmi permiți... Nu vreau să mă laud da eu fac parte din cei 1% oameni sinceri de pe Terra și cu intenții bune.
Nici măcar numele nu ți-l știu sau cum arăți cred că dacă mi-ai trimite o poza cu tine mai face foarte happy nimeni în această viață nu o reușit să îmi stârnească curiozitatea cum ai făcut-o tu
Da. Pe mine mă obosesc petrecerile zgomotoase și locurile foarte aglomerate, prefer singurătatea.
Depinde de starea mea de spirit, sunt momente când imi doresc sa fiu sincer sunt momente cand imi doresc sa comunic cu cineva
In cursul zilei e excelenta, reconfortanta, odihnitoare, doar seara la culcare simt foarte mult lipsa cuiva.
Da. Am perioade în care mă izolez căci mă simt mai bine cu mine însumi. Decât într-o companie proastă, prefer singurătatea. În singurătate pot citi, mă pot concentra pe lucrurile care chiar mă pasionează, și mai ales pot fi eu însumi pe deplin. Am fost mereu o singuratică. Dacă aveam un singur prieten bun îmi era de ajuns pentru că pun preț pe calitate nu pe cantitate și sunt foarte selectivă.
Singur fără familie zici? Mai momentan e ok dar aș vrea să fiu cu cineva sa nu mai fiu singur.
Da, uneori chiar imi place sa fiu singura. Ma simt bine sa fiu cu gândurile mele, sa ma organizez așa cum vreau, sa am muzica mea pe care o pot asculta oricand, sa am liniste. Cu toate astea, uneori simt nevoia să socializez, sa mai ies si eu. Nu am foarte mulți prieteni, de obicei am in jur prieteni puțini si buni, cu care imi ocup o săptămână ieșind cu ei, după care iar prefer să fiu singura o perioadă. Nu e nimic gresit in a-ți plăcea singurătatea, atâta timp cât nu ajungi sa te izolezi si sa devii antisocial.