Îmi amintesc ca noi menționam pe o fisa psihopedagogică se numea ce lucrează părinții. Dar scriam frumos pe foaie, strict confidențial. Nu se discuta ce și cum.
Nu, nu e normal. Profesiile părinților și modul in care ei câștiga bani, tin strict de treaba fiecăruia. Nu este etic ce face ca profesor. Dacă directorul știe asta și nu a avertizat-o, cu atat mai rău.
Mai comic sa nu știi ce lucrează părinți tăi. Asa pățisem eu pur și simplu nu m-a interesat ce lucrau ai mei.
Nu știu în generala și clasele mici, dar știu ca la liceu era trecut la sfârșitul catalogului alături de numele părintelui.
" pare normal ca un profesor sa-si intrebe elevii ce lucreaza parintii lor?"
ok și care-i problema? poate omul vrea să știe din ce mediu provii...in scopuri (să zicem) didactie
Tie chiar ti se pare normal sa umilesti asa un copil cu parintii someri in fața clasei? Ce minte comunista, fara suparare, dar asta e adevarul
Tu ai citit intrebarea mea? Cum l-a umilot pe copilul ala in fața clasei? Eu i-am raspuns la toate inttebarile. Ce problema am eu? Ai fost cumba profa? Baa, vrei o cafea? Ce esti asa posomorata? Mai usor, ho
Vezi de planul ăsta, poate-l duci la indeplinire!
https://www.tpu.ro/......ntru-care/
Tanti, ho? Ma cunosti? De zici ca eu sunt problema si toate cele. Am vazut dintr-o data 3 notificari de la tine si in toate erai nesimtita ca dracu. Am 15 ani si nu sunt nepoata ta si nu ti-am facut nimic sa fii nesimtita cu mine. Daca esti asa posomorata, stai departe de social media