| GeogG23 a întrebat:

Vreau parerea voastra. Cunoasteti pe cineva cu care aveti o chimie si simtit ca este ceva WOW acolo. Apoi aflati ce job are. Conteaza job-ul pentru relatia voastra? Fugiti sau stai?
Intrebare pentru femei/barbati. Vreau raspunsuri de la ambii.

9 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Depinde la ce job te referi.

| J0B0MAT a răspuns:

Dacă simți ceva puternic pentru acea persoană, acel sentiment rămâne indiferent de job, dar asta nu înseamnă că ar trebui să ai o relație cu acea persoană. Să zicem că omul este un traficant de droguri sau de persoane, clar nu aș vrea o relație cu acea persoană, deși aș simți atracție.

| FreddieM a răspuns:

Dacă e ilegal, nu ma amestec cu persoane de genul, în rest nu contează ce serviciu are.
Dar pentru tine contează?
Cheers

| GeogG23 explică (pentru FreddieM):

Dar daca este un job "rau moral", cum ar fi o femeie care lucreaza pe centura?
Este doar o discutie de curiozitate. Pentru mine nu conteaza job-ul, dar vreau sa sa aflu parerea generala

| GeogG23 explică (pentru StoicAnalysis):

Orice job. Ca si exemplu: sex worker (femeie pe centura) pentru barbati cred ca ar fi traficant de droguri

| GeogG23 explică (pentru J0B0MAT):

Dar cu o persoana care se prostitueaza? Este doar o parere, nu o situatie reala. Este doar o curiozitate.

| J0B0MAT a răspuns (pentru GeogG23):

Eu personal nu aș accepta, dar ține de fiecare ce acceptă și ce nu.Sunt oameni care au relații și cu traficanți, criminali, fiecare știe mai bine unde este își pune o limită.

| wildthing a răspuns:

Da, conteaza.

| FreddieM a răspuns (pentru GeogG23):

Dacă ești ok ca în relația voastră sa presteze servicii sexuale și altor, nu vad care e problema.
Dar eu cred ca o relație sincera de afecțiune și iubire anulează din start posibilitatea sa mai practice tipul asta de,, job''. Dacă te iubește fata, nu se mai vinde și altora, simplu ca bună ziua.
Cheers