| mgtow a întrebat:

Vreau sa am o mentalitate mai pozitiva in legatura cu viata in cariera si sanatate. Dar nu stiu cum pot evita gandul de a avea partenera sa-l inghet.

7 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Cred ca e un instinct, nu un gand.
Pai ce sa faci, strange mai repede banii aia.

| RAY a răspuns:

Nu trebuie sa ai o mentalitate pozitiva =asta e o credinta falsa, si o mentalitate rationala,logica,ai sanse sa iti gasesti o partenera, nu cred asta si stiu asta,doar ca ai o credinta falsa negativa,tu de fel cum esti emotional sau rational?
orice generalizare,orice asteptare =este o credinta, speranta,rational exista sanse,uni castiga la loto deci sansa e al naibi de mica,dar, vezi ca se poate, trebuie nici sa nu ai sperante, asteptari mari =alea tot credinte sunt, e greu sa traiesti fara credinte false

| mgtow explică (pentru RAY):

Gandirea buna proportioneaza alte bucurii in viata atragi ce gandesti, invata din documentaru secretului

| RAY a răspuns (pentru mgtow):

Man asta e din nou o credinta oarba, daca ma gandesc la un bmw s6 o sa imi cada din cer fara sa fac nimic,doc e bun dar tebuie sa iti folosesti ratiunea, sa il dezvolti si tu, repet exista sanse, totul in viata este matematica, matematica este ceva universal

| RAY a răspuns (pentru mgtow):

Daca nu incerci nu ai nici o sansa man, trebuie sa incerci, mereu sa incerci, sa ai o minte deschisa, libera

Trebuie lucrat mult la gandu ala si va deveni realitate gandu pozitiv atrage acel bmw in viata numa ca tu nu stii cum sa fi mereu pozitiv, gandind la rau sau la aa nu o sa fie asa iti interferezi planurile. In Youtube ai multe variante de autopozitivitate

Serviciu care il am si chestia ca sant in uk sau ca am fost in Spania a fost datorita mentalitatii, am gandit ca se va intampla asa si asa a fost.