| chiftelutacrocanta a întrebat:

Vreau sa cer ajutorul cuiva si simt ca nu mai am cui sa-i cer ajutor,Dumnezeu doarme,google nu ma cunoaste,oamenii viseaza la bani,parintii nu ma inteleg si imi spun mereu sa fiu puternic si sa trec peste,sunt la pamant,ce e de facut atunci cand vrei pe cineva inapoi? De ce atunci cand pierzi o persoana ai senzatia ca ramai cu mainile goale si iti vine sa cazi la pamant? Nu imi mai gasesc locul,pacea,nu mai am unde sa ma intorc acasa,nu mai stiu cine sunt, ce sa fac?

23 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pe cine ai pierdut man?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Pisica.

NOname
| NOname a răspuns:

Pentru că nu eşti de piatră, iar acea persoană a însemnat foarte mult pentru tine, te-a făcut să simţi ceva ce alţii nu reuşeau, a luminat Universul tău... Cred că mulţi am trecut prin asta, dar...am supravieţuit, deci se poate, deşi nu promit că va fi uşor şi pe undeva e chiar de bine că nu e uşor - înveţi şi te înalţi şi - sau mai ales - din experienţe dureroase de intensităţi inemaginabile, în lipsa cărora ai fi mai puţin plin, mai puţin uluit de câte şi cât poţi simţi, mai puţin tu; şi chiar e frumos, că există cineva, care este capabil să te mişte atât de profund, chiar dacă pe moment îţi vine să izbucneşti în lacrimi.

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Privește partea bună a lucrurilor.
Tu măcar ai părinți.

Răspuns utilizator avertizat
| Dan193 a răspuns:

Asa se-ntampla cand iti pui toate ouale doar intr-un singur cos. Deja traiesti, vorbesti si visezi, ca si cum acea persoana e o parte din tine. Si cand faci asta o perioada de timp indelungata, situatia devenind mult mai confortabila si mai fireste.
Apoi cand va despartiti din o oarecare cauza - e normal sa simti durere. Pentru ca te va fi durut daca-ti perdeai o mana sau un picior ...si nu am in vedere fizica, ci durerea de a face lucruri simple in fiecare zi. Lucruri pe care inainte le faceai automat fara ca sa te gandesti, acum lupti, te zbati si tanjenesti.
Tot ce poti face acum e s-o accepti. Sa-ti accepti durerea si sa nu incerci s-o bati. Este si un mic farmec pe care nici eu nu-l pot intelege, cand gasesti pacea si linistea in durere si tristete.
https://www.youtube.com/watch?v=0-aN9884srQ

| viata0delash a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie chifteluta crocanta. E aiurea. Imi este foarte greu acum. Cred ca te inteleg foarte bine. A fost o persoana care m-a trezit la viata, mi-a daruit incredere in vise, ca ele se pot realiza si la un moment toate sau dus. Am ramas doar eu singur. Nici macar nu am cu cine sa vorbesc

NOname
| NOname a răspuns (pentru HummingMarine):

Omul a cerut un ajutor, nu bătaie de joc. Abţine-te de la răutăţi gratuite!

| b4stefa a răspuns:

Fii barbat!
plangi!
gumeam...ia-ti si prajituri!

NOname
| NOname a răspuns:

Tu conştientizezi că nu îmi pasă?

NOname

Tu eşti cel cu probleme mai grave - care virusează tot site-ul, nu doar o categorie -, că trebuie să ai multe şuruburi lipsă, ca să-ţi faci ani de zile cont după cont pe un site, pe care, chiurile, toţi sunt proşti şi mult inferiori ţie, doar ca să-ţi descarci veninul pe cine apuci, de care eşti plin. Demult eşti privit ca o glumă de cei, care au avut posibilitatea să observe tot circul tău, dar tot te dai un mare cocoş.

Dacă nu eşti capabil să dai un răspuns adecvat la o întrebare care cere ajutor, de ce te mai bagi? Sau, mai bine, de ce să stai pe un site antipatic plin de antipatici (din perspectiva ta), pe care ai ameninţat în nenumărate rânduri că nu mai intri vreodată? Te ţine cineva?

| Drimmero a răspuns (pentru NOname):

Nu-ti mai bate capul cu Locomotivul, are banuri luate pe motiv de conturi multiple si spam, deci ne cam dam singuri seama ce fel de personaj este.

E amuzant cum zice ca nu-i pasa de site, dar de fiecare data revine cu un nou cont si are aceleasi replici pe care eu cel putin de 2 ani i le vad.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Uite si lingaul laughing

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Se pare ca ai ochelarii de cal trasi pe nas. Locomotivoiul era si impotriva ta candva si acum te pui bine cu el? cine e pana la urma cu limbisme? Nu cumva tu? Am avut vreodata o parere buna despre el?

anonim_4396

Ti se pare tie ca fac eu asa ceva cu el? Tu pupi in dos pe cine apuci pe site. Vrei sa iti las link cu excrementele tale dintre Flori si Golden aici ca sa iti reamintesti? Sau pe unde o prinzi pe noname si ii dai mereu dreptate? E a 2 oara cand iti zic. Nu incepe ceva care nu esti in stare sa o duci la capat.
Ps. ce conteaza cum a fost el. Asa e mereu, de ani de zile. Cand e bine, cand e asa si asa. Imi aminteste de House si Wilson laughing.

| Drimmero a răspuns (pentru HummingMarine):

Au ras de mine? Te referi cumva la anumiti plozi care nu leaga 2 cuvinte?
Cred ca n-ai realizat ca nu-mi bateam capul cu ei si ii lasam in lumea lor

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Da-i cu praf de mers, de circoteca ta sunt satul.

'cand e bine, cand e asa si asa' bwhahahahaha

anonim_4396

Adevarul doare, stiu.

NOname

Eşti şi un mitoman înrăit, văd. laughing Până şi tu ai recunoscut că intri pe TPU ca să fii rău cu lumea - ceea ce se vede de la o poştă -, că în viaţa reală nu îţi permiţi; şi te dădeai mare până şi pe blog că nu mai intri pe site, după ce pentru a n-şpea mia oară l-ai făcut cu ou şi cu oţet, dar profiţi de faptul că n-o să stea nimeni să-ţi caute citate printre sutele tale de conturi. Ruşinică! tongue

Iar chefteluţa, deşi are piticii săi, e măcar creativ şi la locul lui. Nu se ia aiurea de nimeni, doar îşi exercită dreptul la exprimare; şi nu văd de ce nu ar merita să fie tratat cu respect. Iar tu, dacă nu îl suporţi, ignoră-l! Că nu e ca şi cum te obligă să-i răspunzi la întrebări. Valabil şi pentru toţi ceilalţi, de care te iei gratuit.