| Antonica a întrebat:

Vreau sa fac si eu o carte gen " Jurnalul unei pustoaice ", si am scris prima poveste :

22. iunie.2012

Astazi ar trebui sa fie prima zi de bine-meritata mea vacanta… numai ca s-a dovedit a fi mai rea decat o zi obisnuita! Aseara, inainte sa ma culc, am scos bateriile din ceas, ca san u-l mai aud nici macar cum ticaie si am declarat stare de leneveala totala: dormit pana la pranz, mancat, dormit dupa-masa ( cea ce e indispensabil dupa masa! ). Pacat ca tata a trebuit sa se trezeasca la sapte ca sa mearga la serviciu – doarme atat de adanc incat alarma lui a sunat o vesnicie pana cand, s-a indurate si a opriit-o. Binenteles ca am adormit la loc. Apoi dupa numai o ora s-au trezit mama si Vlad, care a inceput imediat sa urle … Cred ca l-a auzit toata strada!
Pe la noua a tacut in sfarsit … Slava Domnului! Numai ca in secunda urmatoare a inceput mama curatenia. Aspiratorul la putere maxima, mobile mutate … ce mai, harmalaia de pe lume! N-am mai suportat asa ca m-am dat jos din pat si am rugat-o sa faca mai putin zgomot! In loc sa raspunda mi-a inmanat o lista de cumparaturi mai lunga decat un papirus egiptean, adaugand : " Acum ca esti in vacanta, sper sa nu-ti treaca prin cap sa dormi pana tarziu in fiecare dimineata ". Am vrut sa ii spun " Ba sigur ca da – pentru asta sunt vacantele! " … darn u parea prea bine dispusa, asa ca am preferat sa tac. Partea cea mai amuzanta e ca de-abia asteptam sa se termine scoala ca sa stau acasa … si deja m-am saturat!
Se pare ca nici in vacanta in familie nu v-om pleca in urmatorele doua saptamani. Daca o s-o tinem tot asa, aproape ca imi doresc sa inceapa scoala mai repede!...

... si vreau sa stiu parerea voastra. Deci care e parea voastra, sincera?

11 răspunsuri:
| DeaaDeiutza a răspuns:

E super, misto, faina....Ar trebui sa devi scriitoare.Nu glumesc esti intr-adevar BUNA...(o sa ai succes in viata)

| ski a răspuns:

E bine scrisa, mie imi place. Doar o mica chestie big grin, parca sunt cam multe exclamari big grin sau cel putin mie asa mi se pare si eu am ceva cu exclamarile astea laughing ma deranjeaza la vedere laughing nu o lua foarte in serios, poate doar mi se pare laughing In rest mie chiar imi place, chiar te descurci bine happy Bafta in continuare, sper sa ne arati si urmatoarele happy

| Antonica explică (pentru ski):

Fii sigur ca am sa vi-o arat si pe urmatoarea. Si apropo mersi pentru ca mi-ai spus parerea ta

| Antonica explică (pentru DeaaDeiutza):

mersi pentru ca mi-ai spus parerea ta dar nu am indeajuns talent ca sa devin scriitoare

| ski a răspuns (pentru Antonica):

Cu placere happy

Uite, eu am mai facut si un fel de dialog in ultima zii de scoala, care are legatura cu povestea de mai sus. Vrei sa il vezi?

Daca vrei sa te "abonezi" la povestile mele da-mi un mesaj, uite adresa mea malosantonia@yahoo.com

| ski a răspuns (pentru Antonica):

Ok happy ti-am dat add pe mess happy poti sa mi le dai acum daca esti on sau lasa-mi-le pe mail cand poti, la fel si povestile big grin

| oliviaa29 a răspuns:

happy Super. Ai inceput bine. Bafta in continuare.

| logodnica a răspuns:

E super tare!

| DomnishoaraTPU a răspuns:

Bună.
Am observat întrebarea ta şi vreau să-ţi dau nişte sfaturi:
1.Ai grijă la gramatică, scris şi exprimare.
Ai o mulţime de greşeli!
2. Povestea ta are un început comun, destul de plictisitor, cărţi gen"Jurnalul unei puştoaice" au făcut şi scris milioane de fete ca tine. "Probleme cu familia, modă, şcoală, fete şi băieţi, vacanţă, jurnale, distracţie, teme, sooooomnnnn".
Alooo! Originalitate!
Ar trebui să ştergi povestea! Sau măcar să adaugi o intrigă, de aceea drăguţă nu cu crime poliţiste(Genbig grineodată am primit un mesaj.OMG?! De la cine era?! CMBP?! Oh, nu, de la Brandon!♥
Am văzut ceva pe dulap.
Ce era?! Oh, un bilet de la CMBP!★Chloe şi Zoey!
Mama, tata şi cu mine eram foarte îngrijoraţi.
Unde era Brianna, sora-mea?! Mersem la teatru să ne distrăm nu să o pierdem.
Deodată.
-Mama tata, e fix pe scena...).