| Gabriella22 a întrebat:

Vreau să-i fac cadou soțului meu un set de parfum cu deodorant gel de duș și cremă, doar ca nu am găsit nimic bun și nu știu care miroase cel mai fain și care să persiste :/ voi ce-mi sugerați

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Iti sugerez sa ii cumperi un set de la Nala, miros placut, au multe recenzii pozitive pe site si vin in cutii prinse asa cu o fundita subtirica, e de efect.Sau mai gandeste-te ca ii poti face tu un set dragut cu produse (de exemplu din dm drogherie market, daca ai prin zona ta, au preturi ok si sunt eficiente) pe care le pui intr-o punga transparenta si le legi la capat cu o fundita (poate pastrata de la alt cadou; eu asa fac de obicei), adaugi un biletel scris frumos de mana si gata cadoul.

| Gabriella22 explică (pentru dullcat):

Știu ce zici dar mă gândeam să fie ceva la fel cu parfumul

| dullcat a răspuns (pentru Gabriella22):

Hm, ok.Parfumurile de obicei se testeaza, fiindca in functie de ph-ul pielii miroase diferit pe 2 persoane.Prin urmare nu prea cred ca poti nimeni gusturile decat daca il cunosti foarte bine.Deci sa intrebi niste straini nu prea e ok. laughing

Mi-am amintit si de L'erbolario.Nu mi-am cumparat seturi, dar au produse faine.

| Gabriella22 explică (pentru dullcat):

Lui îi plac parfumurile mai dulci dar totuși bărbătești gen dulce dar țipător, are ceva de la one milion și cred ca e preferatul lui aș vrea ceva asemănător și am observat ca și fresh-urile îi plac