| gabi11000 a întrebat:

Vreau sa ii fac un cadou de Craciun cumnatului meu, dar nu stiu sa ma decid intre un decantor in forma de glob destul de interesat cu doua pahare incluse sau un set de sampanie cu 2 pahare normale sau un set de vin cu 4 pahare intr-un suport in forma de vioara. Ce parere aveti, daca as lua decantorul ar trebui sa iau si whiskey nu?
Decantorul e cel mai scump dintre cele mentionate, iar dansul este zodia leu si lucreaza in domeniul instalarilor ingineriei cumva.
Ce idei imi puteti da sau ce parere aveti pentru fiecare dintre cele 3 propuneri?

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eu cred ca prima varianta este foarte interesanta si ar merge.

Poti si cu si fara sticla de whiskey.

6 răspunsuri:
| Adrian5575 a răspuns:

Decantorul si o sticla de whiskey.

| gabicoo a răspuns:

Decantor și o fosă septică!
winking
Nu ai cum să greșești!
laughing

| zilog a răspuns:

Noi bărbații urâm când femeile cheltuiesc bani!
Chiar nu ne plac asemenea chiciuri cadouri scumpe pentru că mai devreme sau mai târziu știm că ea va vrea să o aplaudăm și să ii inapoiem intr-un fel sau altul banii pe obiectul respectiv pentru ca ea a acheltuit din banii ei si acum nu mai are bani si cere de la noi si asta ne face să o urâm și pe ea!
Mai bine 6 sticle de bere stela artuar si un oral bun pentru că nouă bărbatilor ne sta mintea doar la treburile din pat
si daca tu te porti furmos cu el in pat atunci este cel mai bun cadou!

Să știi că o să te urăscă prentru orice lucruru i-ai cumpăra pentru că țî-ai scăzut bugetul apoi va considera ca vei dori să il completezi la loc prin transfer de capital de la el!
Si din cauza asta noi barbatii urâm femeile care ne cer bani!

| gabi11000 explică (pentru zilog):

Dude, eu sunt tip si ii ofer cumnatului un cadou. eu am 22 de ani el are 43.

| zilog a răspuns (pentru gabi11000):

Ia-i un vibrator atunci

| mihaiaici a răspuns:

Si eu as merge tot pe prima varianta. E mai practica :)

Mai poti vedea si aici idei de cadouri:
https://www.felicitarium.ro/cadouri-de-craciun/