anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa îmi fac smiley și septum piercing la salon și mama a zis ca o sa semneze sau o sa ma însoțească ca să îmi pot face când învăț sa vorbesc mai frumos cu ea dar problema e ca tata nu prea e de acord cu lucrurile astea, acum e plecat în străinătate ca să muncească deci o sa fac asta fără sa știe el(oricum dacă ii zic și nu ma lasă tot o să-mi fac) dar parca ma simt puțin prost pentru ca el nu este de acord (nu piercing-ul în sine și sentimentul ala ciudat). Mi-am făcut în urechi încă 2 gauri pe lângă cele clasice și a fost de acord, după când am zis ca mai vreau încă 2 nu a fost de acord dar tot mi-am făcut când a fost plecat și nu m-a certat sau ceva dar a comentat puțin și pe lângă alea 6 gauri mi-am mai făcut una singura acasă și acolo chiar nu m-a certat și nu a comentat cine știe ce, ba chiar a ras laughing

Vreau sa îmi fac smiley piercing neapărat dar având în vedere ca este în gura și nu o sa se vadă cine știe ce nu cred ca o sa comenteze dar la septum nu știu ce sa zic... O sa ma mai gândesc dacă îmi fac dar oricum la septum sunt sigura ca o sa comenteze sau o sa ma certe, deci ce pot face?

2 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Ce vârstă ai?

| Irinaaaaaaaioanaaaaa a răspuns (pentru Andreeush):

13