Trebuie sa ai conditie fizica in primul rand...si sa te pricepi la gramatica limbii romane, a unei limbi straine si la istorie(ca la asta se dau probele)... si totusi nu crezi ca trebuie putina restrictie? e totusi institutie militara
si de ce sa-l faci sa se razgandeasca? lasa-l sa faca ceea ce isi doreste
Se intra pe pile... si sper sa intru si eu peste 2 ani. Dar daca esti foarte bine pregatit si ai contitie fizica poti intra.
Nu se intra cu pile, se intra invatand. Iar cu puscaria... femeie, este institutie militara, ce credeai ca e? Club? Unde crezi ca ajunge o institutie militara fara reguli?
Da intr-adevar se intra cu pile pentru ca sora mea mai mica a incercat la Academia de Politie din Bucuresti si a cheltuit acum 2 ani o gramada de banii pe analize, nu mai stiu eu ce foi, inscrierea, in total 1000 de lei si intr-un final totul a fost in zadar, pentru ca i sa a spus la academie ca are un semn particular, adica are gura putin inclinata (abia daca se observa); gasesc ei motive, pentru ca mi-a spus sora mea ca a vazut cum alti care sunt fii de bogatasi au intrat.
Din pacate banii fac pamantul sa se invarte, apoi daca sora mea nu a invatat care mereu era premianta, apoi nu stiu ce sa spun.
anonim_4396 întreabă: