Sarbatori fericite si tie si tuturor utilizatorilor TPU. Acest site a implinit 1 an si ma bucur ca fac parte din aceasta colectivitate, care mi-a oferit prilejul sa am sentimentul de utilitate si care mi-a adus o multime de prieteni, care sunt dispusi sa-mi dea o mana de ajutor, atunci cand mi se "ineaca corabiile". Intr-un an s-au realizat atat de multe de catre organizatorii site-ului si de catre noi toti, incat acum, uitandu-ma in urma, constat ca, a trecut cu folos timpul si ne-am imbogatit sufleteste, fiecare dintre noi. Felicitari tie Bublina pentru aceasta initiativa si felicitari Administratorilor site-ului si tuturor celor care si-au dedicat timpul, in folosul unor persoane "necunoscute", dandu-le sfaturi si "incalzind" sufletele celor care nu au langa ei inimi calde care care sa le sustina moralul.
Sarbatori fericite si tie cu multa bucurie, lumina si dragoste alaturi de cei dragi!
Sarbatori Fericite si tie sper sa iti indeplineasca aceste sarbatori cate o dorinta. ca asa se spune, de craciun visele devin realitate. TPU si unu pentru toti :*