| Alex20188 a întrebat:

Vreau să vă avertizez în legătură cu firma Moveos.Am fost cazat cu un băiat în aceea zi la o firmă de faruri din Timișoara.
Trece următoarea zi adică azi pe 9 ianuarie dimineața, jumătate de autobuz era de nepalezi și africani.
Ajungem la fabrică eram vreo 50-60 de inși (români)noi înscriși, bun!
Ne dă un test de teorie și după ne eliberează pe toți 50 sa mergem la locurile de cazare după propriile posibilități.
Sunt sunat după de la un reprezentat Moveos ca sunt câștigătorul unui loc de muncă în alt oraș etc.Am spus ca nu, fiindcă eu am venit aici pentru angajare.
După seara asta pe colegu meu de camera îl sună un alt om tot angajat prin Moveos ca fabrica reiea toate probele după 2 săptămâni de la capăt inclusiv testul de la teorie.
De fapt intenționează ca persoanele cazate să renunțe și să plece acasă fiindcă în 2 săptămâni îți cheltui banii de alimente, utilități etc.
Probabil ei câștigă bani după persoanele cazate astfel nu îmi explic gestul făcut de ei cu zeci de inși într-o zi.
De condițiile actuale nu mai zic de cazare nu vreți să știți. Evitati!

8 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Mulțumim frate. Tot respectul cu Adevărat.

| RAY a răspuns:

Din ce oras ai venit in Timișoara? Nu ai semnat un contract?

| Mosotti a răspuns:

Adica vrei sa zici ca salariu nu-ti ajunge decat pentru 2 saptamani la cazarea aia? Sau cum?
De ce te cheama ca sa te trimita acasa? Nu au nevoie de lucratori?

Explica mai bine te rog. Cine lucreaza daca ii trimite acasa?

| Alex20188 explică (pentru Mosotti):

În cele 2 săptămâni vei cheltui bani din buzunaru tau pe mâncare și utilități.
Asta te va descuraja ca să pleci de bună voie.
Lucrează oamenii lor probabil și cei străini fiindcă ei primesc de pe persoanele nepaleze sau de altă naționalitate anumiți bani.

| Alex20188 explică (pentru Mosotti):

Deci ei te cheamă la proba teoretică și practică oamenii le-au trecut pe ambele cu un calitativ de admis. Dupa cei de la Moveos chipurile spun ca probele se vor da din nou peste 2 săptămâni.

| Alex20188 explică (pentru RAY):

Tg jiu majoritatea erau din ardeal Oltenia Banat

| Alex20188 explică (pentru RAY):

Am semnat contract

| Mosotti a răspuns (pentru Alex20188):

Zici ca nu te plateste alea 2 saptamani pana la a doua proba si nu primesti bani dar trebuie sa stai acolo, ai dreptate, insa nu i-ai intrebat de ce e asa? Ce castiga ei daca nu lucri si dai iar probe, dar stai si platesti utlitati si mancare pe care le consumi de fapt.

Atunci sa primeasca doar straini, nu vad ce castiga daca te ia pe tine, stai acolo undeva, platesti tot dar nu lucri la ei! Ca bani iau doar daca angajeaza straini.