| chiftelutacrocanta a întrebat:

Vreau sa va zic o pretentie despre mine aici pe site-ul TPU.Eu sunt foarte pretentios la raspunsurile voastre, ma astept la raspunsuri care sa imi ofere libertatea sa fiu eu insumi, nu la raspunsuri pe care le-ati invatat de la altii.Nu ma intereseaza lectiile de viata pe care le-ati invatat de la scoala sau de la parinti sau de la citatele de pe Facebook,eu doresc raspunsuri date de voi insiva,doresc ca voi sa va ganditi singuri la ce raspunsuri sa imi dati,sa cugetati cu propria minte, eu vreau o mentalitate noua nu una invechita, raspunsurile voastre sunt instructiuni pentru mine care ma vor ghida in viata si as dori ca ele sa imi ofere libertatea sa fiu eu insumi, daca eu va intreb daca e bine sau nu sa ma joc cu pruncii la varsta de 22 de ani nu imi spuneti ca la aceasta varsta trebuie sa fiu serios ca asa v-au zis parintii sau societatea, as vrea sa cugetati singuri mai intai si sa imi spuneti daca e cu adevarat bine sau rau, asta e o pretentie de-a mea pe TPU.

Voi ce pretentii aveti pe TPU?

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sa intelegi ca arbeit macht frei nu sa freci menta cu intrebari toata ziua pe TPU apoi sa ai pretenti de genu, fi multumit ca isi pierde x timpul cu tine

NOname
| NOname a răspuns:

O iau mai uşor cu pretenţiile în general.hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu pot sa am pretentii,
Intr.o lume virtuala,
Insa, daca ies din casa,
Vreau o masina la scara.
Asta.i pofta ce.am poftit!

| nugasescusernameliber a răspuns:

Tu nu vrei sa-ti dam raspunsuri invatate de la altii, insa mai jos afirmi ca "raspunsurile voastre sunt instructiuni pentru mine care ma vor ghida in viata", unde-i logica?
Si de unde vrei sa inveti lectii de viata? online?
Tu pui zilnic intrebari, undele aiurea, unele mai interesante, odata nu dai o funda, nu raspunzi, nu te mai interesezi de subiectul postat...dar ai pretentii.

Răspuns utilizator avertizat
| FaraNume1245 a răspuns:

Nu prea poti avea pretentii de la acest site, decat de la anumite persoane care activeaza pe aici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum adica te joci cu pruncii? :O

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Vazandu-ti miile de intrebari (ca am renuntat demult sa le mai si citesc), mi se duce dracului si bruma de pretentii pe care o mai aveam. Chiar ma intreb de ce naiba ii mai zice TPU! Ar trebui sa-i spuna TPC.

| 393Dan a răspuns:

Aah cum am scapat eu intrebarea 〴⋋_⋌〵 sa primesc si eu un reply