Scumpa, spune-le acestor SPECIMENE ca aceasta compunere aste a mea! Cer drepturi de autor. Eu sunt x4Heroina, AdeE, AdeLina DaLia de pe facebook. Din cauza acestei intrebari pe care ai postat-o, multi spun ca EU am luat descrierea de aici, insa s-a intamplat invers. Tu ai ps-o doar ca exemplu, insa persoanele mai reduse mintal spun ca eu am copiat-o de la tine. Aceasta descriere este compus de mine pe 25 februarie, iar tu ai postat-o pe 9 martie. Te rog! Spunele acestor oameni ca am dreptate! Multumesc!;***
- nu, nu ea a facut-o. :-) daca o facea ea, nu ne mai ruga sa-i construim noi un. :-J
Doar nu sunt nebuna! Stiu ce am compus, cu aceasta descriere m-am inscris la multe concursuri, da-mi site-ul de pe net.
Pentru mine nu este o simpla descriere, este munca mea. Am stat aproximativ 3 ore si 25 de minute ca sa pun atata suflet in ea, ceea ce multi dintre noi nu ar face-o. Ok, nu raspund in numele tau, dar din cauza acestei intrebari multi spun ca eu nu sunt capabila de o asemenea descriere, dar se inseala! Este in totalitate compusa de mine. Te rog da-mi site-ul de unde ai luat-o pentru ca vreau sa lamuresc situatia si cu acei oameni.
Mahh...poate ca ia a luat-o de la x4heroina ca sa dea un exemplu ca vrea ceva asemanator.Ca daca cititi in paranteza asa zice."
M-am saturat si eu de asta. deci jur ca am vazut descrieri deale ei pe un site care e de muult si eu m-am inspirat din alea. eu am unu pe blogspot si e mai tare siteul ala decut sunphoto
Vreau si eu o descriere despre mine si nu stiu cum sa incep nu ma invatati si pe mine ca eu sunt nou pe aicea