| bebelusha22 a întrebat:

Vreau si eu sa slabesc cateva kilograme si am inceput sa beau ceai verde chinezesc; a mai baut cineva? vreau sa stiu cam cat slabesti cu el in 2 saptamani... sa zicem.

8 răspunsuri:
| Irina117 a răspuns:

Am auzit ca nu e chiar foarte bun ceaiul chinezesc!
blushing

| oana1 a răspuns:

Ceaiu verde chinezesc nu e bun ia capsula de slabit si daca nu vrei bea otet de mere

| carhartt a răspuns:

Ba nu este adevarat ce spune Tyna, este chiar foate prost, nu ai cum sa slabesti asa de mult pe luna, mama bea aproape de 1 an si a slabit cam 9-10 Kg. dar da ...este bun.vei slabi cu el. dar nu numai cand il bei, incearca sa mai faci si putina miscarewinkingsi o sa faci performante, chiar mari progrese, bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, intr-adevar slabesti cam 3 4 kg pe luna insa odata ce te lasi de el incepi sa te ingrasi foarte tare.Iti spun din cunostinta de cauza.Parerea mea este sa il lasi deoparte acum cat ink mai poti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zavera123 depinde de la persoana la persoana.Eu i-am spus asta pentru ca cunosc pe cineva care avea probleme cu greutatea si intr-adevar a slabit foarte mult.Nu inseamna ca daca la cineva nu da rezultate asa se intampla la toata lumea.Intereseaza-te si vei vedea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oana1 otetul de mere intr-adevar te ajuta la slabit. dar te slabeste de tot.in sensul ca iti distruge stomacul o sa vomiti si matzele...cu privire la ceaiul verde chinezesc da, intr-adevar slabesti dar in 2 saptamani.nu cred. 1 luna, 2. +regim.acum nu stiu.depinde de fiecare organism. te pup si bafta

| deyutza_9661 a răspuns:

Nu e bun.am baut si eu. dar dupa cateva saptamana t ingrasi si mai rau...incearca sa iti faci u o dieta.si alearga seara...cum fac euhappy

| doina_5274 a răspuns:

Eu stiu ca daca e baut in cantitati mari slabeste inima. atat. pentru slabit recomand regim:fara dulciuri, fainoase, fara mancare dupa 6 seara si multa miscare.plimbari, gimnastica. la mine tine.