Ceaiu verde chinezesc nu e bun ia capsula de slabit si daca nu vrei bea otet de mere
Ba nu este adevarat ce spune Tyna, este chiar foate prost, nu ai cum sa slabesti asa de mult pe luna, mama bea aproape de 1 an si a slabit cam 9-10 Kg. dar da ...este bun.vei slabi cu el. dar nu numai cand il bei, incearca sa mai faci si putina miscaresi o sa faci performante, chiar mari progrese, bafta
Oana1 otetul de mere intr-adevar te ajuta la slabit. dar te slabeste de tot.in sensul ca iti distruge stomacul o sa vomiti si matzele...cu privire la ceaiul verde chinezesc da, intr-adevar slabesti dar in 2 saptamani.nu cred. 1 luna, 2. +regim.acum nu stiu.depinde de fiecare organism. te pup si bafta
Nu e bun.am baut si eu. dar dupa cateva saptamana t ingrasi si mai rau...incearca sa iti faci u o dieta.si alearga seara...cum fac eu
Eu stiu ca daca e baut in cantitati mari slabeste inima. atat. pentru slabit recomand regim:fara dulciuri, fainoase, fara mancare dupa 6 seara si multa miscare.plimbari, gimnastica. la mine tine.