| Alex a întrebat:

Zi-mi replica pe care o folosesti sa agati o tipa! Cum ai fost agatata, care a fost cea mai proasta incercare a unui tip?

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să o agăți unde?
Când îți place de o fată comunici cu ea!
Pa, pa.

| Dariusuu a răspuns:

Cu o replică agați doar panarame, fi tu însuți așa e mai bine.

O zi frumoasă îți doresc.

| raluk27 a răspuns:

Eram intr-un mall, la Diverta si ma uitam dupa un pix. La un moment dat vad cu coada ochiului cum trece un tip pe langa mine, merge cam 1 m, apoi se intoarce ca si cum si-ar fi adus aminte de ceva:" Buna! Pot sa te intreb ceva?". Eu :"Da" (desi ma gandeam ca face vreun sondaj, ca imi da vreun flyer sau ceva)
El:" Vrei sa mergi cu mine la o cafea? Stii, te-am vazut pe aici si ma gandeam sa ne cunoastem"
Eu: raised eyebrows Pai, nu stiu...(ce-i drept ma luase total pe nepregatite, arata si putin neingrijit si in mintea mea cautam cu disperare o scuza).
El a vazut ca ezit, ca ma gandesc: "Ah, nu te teme, sa stii ca sunt ok asa, stai linistita, chiar sunt foarte ok"
Eu, in gandul meu " da, ce sa zici si tu.laughing"
I-am zis ca astept o prietena, ca ajunge in 5 min si cand vine vom pleca.
"Ah, am inteles, pai atunci poate in alta zi?" Si vad cum scoate telefonul din buzunar, probabil pregatindu-se sa imi ceara numarul.
Eu:"big grin mai bine nu"
El:" bine pa"
Si a plecat la fel de brusc. Cred ca m-a si injurat in gand.

| MalleusMaleficarum a răspuns:

Nu-s mascul alfa să fi încercat, dar pot să spun că în 99% din cazuri aşa-zisele "replici de agăţat" nu ţin nici la curcile ameţite.
Tipii care vin cu replici de agăţat nu se aleg cu pi-ă bună, ci cu un spate întors, un refuz grăbit, un refuz amabil, o înjurătură şoptită sau un deget mijolciu erect, depinde de femeie şi în special de toanele muierii respective.
Par disperaţi, lăbari, virgini, penibili, suferind de boli venerice, plictisiţi sau de neîncredere.

| Morphines a răspuns:

Esti o bomba sexy. N-ai vrea sa te dezamorsez? laughing

| WholeWorldTeam a răspuns:

Iti recomand sa te uiti la desenele cu Jhony Brabo. laughing

| alina是最热 a răspuns:

Ai mancat ciment? ca esti beton. vrei sa fi asfaltul meu? mie asa mi s-a intamplat happy

| CryMy1 a răspuns:

Stii cu ce ti-ar sta bine pe tine? Cu mine.

Întrebări similare