| sabin89 a întrebat:

Ziua doamnei Cristela când e?

24 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Strângem de un buchet de flori?

| darrio2007 a răspuns:

26 martie.

| darrio2007 a răspuns:

Trimite-i flori.

| IonelFlorianUrzica a răspuns:

Aștept ziua când pleacă ambii in Rusia sau Austria și nu mai auzim de ei

| J0B0MAT a răspuns:

Să ai democrație și să sărbătorești de bună voie zilele unor personaje politice exact ca pe vremea dictatorilor mi se pare o prostie next level. Adică și eu îl susțin pe ND, Zelensky e idolul meu în viață, dar habar nu am când s-au născut vreunul și nici nu le-am urat LMA și nici nu cred că o voi face, cu atât mai puțin să îi sărbătoresc. Lui Zele i-am mai trimis niște mesaje de admirație care m-au lăsat și pe mine mască de cât de frumos pot să scriu, însă doar atât. Am făcut donații ucrainenilor în repetate rânduri, dar nu au treabă cu admirația pentru el și da, donez și ajut constant și românii și sfătuiesc pe toată lumea să facă asta, în loc să sărbătorească niște persoane corupte, pro-ruse care o duc mult mai bine decât majoritatea românilor.

| minrest a răspuns (pentru J0B0MAT):

Acum vad, odata ce dictatorilor li se sarbatoreste obligatoriu ziua de nastere, nu mai poti serba ziua unui om politic. Inseamna sa treci spre logica dictaturii.

| minrest a răspuns:

Mai bine sa nu stim. Sa fie surpriza!

| J0B0MAT a răspuns (pentru minrest):

Măcar comuniștii îi obligau să-l sărbătorească pe Ceaușescu, georgiștii o fac de bună voie. Nu opun nici măcar rezistența unui porc dus la tăiere care guiță și el ca un ultim gest inutil de împotrivire.Trist în ce stadiu de zombificare au ajuns unii.

| mihai69 a răspuns:

Noaptea.

| IonelFlorianUrzica a răspuns (pentru J0B0MAT):

Corect! Acești prieteni ai lui Putin ar trebui sa își facă bagajele și o șteargă acolo! Nu le va duce nimeni dorul! Ori înapoi in Austria cu ei sa îi suporte austriecii nu noi

Iar oamenii care îi susțin, sa le urmeze exemplul!

| relian a răspuns (pentru J0B0MAT):

Sa ai democratie si idolul tau in viata este Zelinsky e clara, este next level asa cum spui laughing Se pare ca iti plac dictatorii, sincer nu stiu de ce nu te-ai mutat la el acolo, sau North Corea

| J0B0MAT a răspuns (pentru relian):

Ești pe lângă la fel ca de fiecare dată.
Da, eu prefer un "dictator"care nu își lasă țara înjosită nici măcar de superputerea SUA, care și-a donat averea soldaților și nu vrea să cedeze niciun centimetru din teritoriul țării cotropitorilor ruși.
Dacă vouă vă plac dictatorii care invadează alte țări și le anexează teritoriile indiferent de pretext și vreți să vă lăsați țara condusă de marionetele lor e alegerea voastră, dar asta nu înseamnă că e cea bună.

Iar Georgescu nici nu trece pe la ziua serbata pe strada. Cum vine asta asta nene. Ma cheama unu la ziua lui si el lipseste; serbeaza in alta parte. Iau un fursec, o bere, ii fac cultul personalitatii si plec acasa.

CG nu a spus că îl susține pe Simion.Cred că a realizat până la urmă că Giordano s-a folosit de el ca să strângă voturile hăbăucilor.
Cu vreo 3 zile înainte de a spune că va candida, a anunțat că el este cinstit domne și nu va mai candida, o să susțină pe CG și turu 2 anapoi până în pânzele albe.Trei zile a durat cinstea lui.
Eu vreau să îl aud pe CG că îndeamnă lumea să voteze pe Putin măcar așa ca un semn de protest și bag mâna în foc că 90% din susținători îl votează pe Putin.Și atunci sper să nu se mai supere nimeni dacă îi facem proști de dau în gropi.

| minrest a răspuns (pentru relian):

Am vazut materialul din noaptea in care a fost atacata Ucraina; trupele ruse inconjurau Kievul aproape, iar Zelensky era in buncar, in Kiev si il arata pe camera pe fiecare ministru: ''Fratilor, Rusia ne-a atacat; a atacat intreaga lume civilizata. Eu sunt aici, el e aici, cutare este aici, suntem toti aici, in Kiev.'' Nu e modelul meu in viata; modelul meu in viata sunt chiar eu. Dar sunt dispus sa invat de la eroi, mai ales daca sunt si genii in comunicare, ca Zelensky. Intreaba-te daca ai ramane in Kievul inconjurat, sa conduci apararea nationala.

Și i-au oferit un avion pentru a fi evacuat, însă a refuzat și a cerut arme pentru a se apăra. Ăsta a fost momentul în care am realizat cum trebuie să arate un lider, că încă există eroi pe lumea asta.
Și o spun eu care până atunci îl admiram Putin datorită inteligenței și prestanței pe care o avea în fața liderilor mondiali. Încă cred că Putin este unul dintre cei mai inteligenți lideri pentru că ai nevoie de un IQ extrem de ridicat pentru a manipula jumate din Europa și SUA și a-i face pe oameni să creadă că Rusia e bună, ori să voteze în țările democratice partide pro-ruse în procente peste 20%. Este un maestru al strategiilor de dezinformare și dacă e adevărată varianta unui Trump racolat de KGB și pare că este, Putin plănuind toate astea de zeci de ani pentru a acapara cât mai multe teritorii și a le controla prin interpuși pe altele, atunci este un fel de geniu.Sigur inteligența lui este folosită în scopuri diabolice, dar trebuie să îi recunoaștem capacitățile intelectuale care se aseamănă cu ale lui Hitler sau alți dictatori care aproape au controlat lumea.

Dar despre persoane care susțin Rusia pe fața ce părere ai?

| J0B0MAT a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Măcar au curajul să își exprime părerea sincer, nu să se ascundă în propriile minciuni precum CG, Simion, Ponta.Și bineînțeles că sunt de partea greșită a istoriei cu toții.

SUA i-a oferit lui Zelensky o operatie intreaga, inclusiv avionul, prin care sa fie extras din Kiev in siguranta si sa conduca rezistenta ucraineana din Vest. Raspunsul lui: Am nevoie de munitie, nu de o plimbare.

| relian a răspuns (pentru minrest):

Unde ai vazut tu desenele animate astea ce povestesti Kievu inconjurat si ce basme mai spui laughing amice cred ca visezi. Daca rusii erau in kiev ocupau orasul Zelinski al tau cine stie pe unde ar fi fost, prin ce tari starine.
Asa ca idee citi 15 ani ai? Zelinski era in buncarul din Kiev laughing poate era cine nstie la plaja in tari extice, si sa dea un video oricine poate. SAi fost in buncar cu el, era la Kiev? Ai dreptate sa ai idoli, pentru ca tu singur nu poti gandi, trebuie sa spui sa faci si orice altceva ce zic altii.
E bun si asa rau,

| relian a răspuns (pentru J0B0MAT):

Nu isi lasa tara injosita? Amice zelenski al tau va juca cum ii cinta altii. Tu si alti ca tine visati. Armele alea si ajutoarele nu-s moca, iar daca individu face figuri s-ar putea trezi pe alta lume laughing nu-ti da nimeni arme si ajutoare moca. Asa ca acest bambilici, acest personaj este un fel de Gerogescu din Ro laughing care va impresioneaza prin prostia ce o are in capatna aia goala.

Voi fiind mai slabi ca ei, deja ii vedeti ca eroi, mari salvatori laughing Nu e de mirare la ce scrii.
Nu vor sa cedeze nici un cm din teriotiru tari? Care tara mai tantalaule? Ukraina na exisata ca tara, pune mina si mai citeste inainte sa bati cimpii. Tara asta e de fapt Rusia, acolo era Rusia cand s-a format in Kiev, asta pentru cultura ta generala.

Auzi exprimare, nu cedeaza nici 1 cm cotropitorilor laughing afla ca Ukraina are teritorii si de la Ro, sudul basarabie si nordul Bucovinei is teritorii romanesti. Plus teritorii din Polonia si Slovacia.
Stii ca Romanii erau vecini inainte de ultimul razboi cu Polonia si Slovacia? Nu ai de unde sa stii, teritoriile au fost luate de cotropitorii uktrainieni laughing sau rusi, ca toti erau rusi, dar teritoriile au ramas la ei, la Ukraina.

Daca erau atit de coresti si eroi, dadeau teritoriile inapoi.Nu mai te baga in discutii cand habar nu ai nici in ce tara stai.

| minrest a răspuns (pentru relian):

Nu am idoli, de unde scoti asta? Kievul era aproape inconjurat, depasit mult de trupele ruse pe ambele flancuri. A facut filmare si de afara, nu doar din bunker. Auzi, tara exotica. De ce nu urmaresti materialul? Nu cunosti faptele vad.

| J0B0MAT a răspuns (pentru relian):

După logica asta și Moldova e a rușilor, că tot așa o luaseră în URSS ca pe Ucraina.
Iar teritoriile luate de la noi au fost luate tot de ruși, pe ei trebuie să dai vina.Și dacă ție ți-ar plăcea ca în locul Ucrainei să îi ai vecini pe ruși care au omorât milioane de români, ești analfabet.
Sunt de acord să dea teritorii Ucraina așa de bună voie, dacă ne apucăm și noi să dăm Transilvania pentru că era a ungurilor.Ce, nu e bine? Noi decât să primim teritorii, dar să nu cedăm, decât noi avem dreptul la teritorii iar alții nu? Atunci sunați exact ca dictatorii criminali cu tendințe expansioniste pe care îi glorificați.
Mie și multora ne plac "dictatorii"care nu invadează alte țări și care își apără patria și bineînțeles că suntem mai slabi decât ei pentru că nu luptăm în război. Însă suntem mai curajoși decât voi care tremurați de 3 ani că vă bagă în război și vă este teamă dacă România doboară dronele rusești ce cad peste casele și terenurile oamenilor.Nu vă mai băgați voi în discuții despre eroi și război, când voi ați pleca în secunda doi dacă țara ar fi atacată, iar noi am sta să apărăm țară. Eroii adevărați deja luptă voluntar în Ucraina pentru a nu lăsa Rusia să ajungă la granița Moldovei și apoi a României, așa cum vă doriți voi, pentru a nu fi nevoie ca noi să luptăm, să avem casele distruse, animalele omorâte.
Au murit români luptând în Moldova pentru a nu le-o lăsa pradă rușilor după căderea Urss-ului, iar voi le faceți de rușine memoria susținându-i pe ruși.Mor români și acum în Ucraina, nu pentru că le este drag de ea, ci ca proștii de români pro-ruși să poată să trăiască și să cânte lma trompetelor rusești sau să îi voteze în alegeri.Lor trebuie să le mulțumiți că puteți să glorificați Rusia în pace.Ei sunt eroi.