anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ziua mea de nastere este de ziua Irlandei. Zilele voastre de nastere cu ce zile coincid?big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mihai Eminescu, 15 ianuarie happy

57 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Eu m-am nascut in aceeasi zi cu primarul Constantei, Radu Mazarica.big grin

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

SweetCandy, ziua ta coincide si cu a sotului meu. 27, nu?
A mea, 3 octombrie, coincide cu ziua de nastere a lui Esenin, unul din poetii mei favoriti.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu m-am pe 13 octombrie - ziua in care a cazut guvernul.
@ Brigaela, sotul meu e nascut pe 3 octombrie.

cami
| cami a răspuns:

De ziua mea s-a aprobat Codul Bunei Practici laughing, ziua Ozonului, si culmea. mai incepe si scoala.

| fluturas a răspuns:

A mea de ziua Americiiwinking pe 4 iulie love struckwinking

| SweetCandy a răspuns:

Ete ce tare intrebareabig grin a mea cu a lui Maruta si cu a lui Piersiclove strucklove strucklove strucklove struck varsatori pur sangelaughing

| SweetCandy a răspuns:

Nicholas Cage... e nascut pe 7 ianuarie nu e varsatorbig grin

| SweetCandy a răspuns:

@brigaela, da pe 27 ianuariebig grin ce norocos e ca te arebig grin...si u foarte norocoasa ca ai langa tine un varsator care stiu eu ca stie sa iubeasca in adevaratul sens al cuvantului!

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Ziua mea e deodata cu ziua unei colege laughing ...am incercat sa caut si eu o vedeta care sa fie nascuta in aceeasi data cu mine ca sa ma pot da mare da n'am gasit laughing... o sa mai cercetez si te anunt daca gasesc big grin

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Am gasit...de ziua mea e Ziua Pompierilor laughing...haha v'am batut...cine se pune cu mine laughing si inca ceva...tot in 13 septembrie s-a nascut Jan Brueghel cel Tânăr care era... pictor... flamand raised eyebrows asa scria acolo straight face...in fine \dancing

| juniper a răspuns:

Pai stai sa me uit pe wikipedia, pun 17 june si dau search si atatea imi arat, de ex: James Corden, actor american si comedian.
http://en.wikipedia.org/wiki/17_June

| juniper a răspuns:

Sau tocmai am gasit ca m-am nascut de ziua tatalui: El Salvador, Guatemala: Father's Day

| xibalba a răspuns:

Da, ziua mea e de Valentine's Day, pe 14 februarie, dar nu pot sa zic ca schimba cu ceva situatia chestia asta, imi serbez ziua in mod normal si gatatongue

| inna a răspuns:

Ziua mea coincide cu ziua Franteihee hee

leonardk
| leonardk a răspuns:

Cum spune Pavel Stratan eu sunt singurul care m-am nascut de ziua mea.

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

M-a mancat undeva sa caut si eu ceva ce coincide cu ziua mea de nastere 13 dec. ...si i-a priviti ce am gasit waiting
Ziua etniei tatare, marcata pe 13 decembrie

... X-( da bine fratilor taman ' de ziua mea au dat si astia "de tatari" thinking thinking ...nu-mi convineeee! ~x( imi schimb ziua de nastere no talking... ce trebui sa fac? thinking thinking

vreau sfaturiii! rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

De ma supara careva pun tatarii pe elllll rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor ca doar sunt "de-ai mei" rolling on the floorrolling on the floor...

da tot vreau sa-mi schimba data nasteriii! waiting

rolling on the floorrolling on the floor

@leinad imi strici combinatiile acum? big grin laughing acum am treaba cu tatarii rolling on the floorrolling on the floor mama lor de tatarii rolling on the floorrolling on the floor
@bro ia vin' tu la fata big grin ...nu trebui sa mai facem treburile alea "rusinoase" rolling on the floor la "companie" :d... mi-aduc tatarii mei big grin rolling on the floorrolling on the floor sa vezi ce iese...laughing le dam drumu din "custii" si la LUPTAA...rolling on the floorrolling on the floor noi ne tolanim pe iarba cu floricele si rontaim laughingpana termina ei rolling on the floorrolling on the floor si atunci ---evadaaaaam---- fredooom! rolling on the floorrolling on the floor

deja ma vada acolo rolling on the floorrolling on the floor

@leinad big grin bag de seama ca esti jelos ca nu de ziua ta nu ai tatari rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor daca vrei vi si tu in armata noastra big grin tongue dar mai adu floricele big grin ca bro le-a rontait pe toate rolling on the floorrolling on the floor....nu vezi ca nici nu mai zice nimic? rolling on the floor e concentrat la actiune laughing rolling on the floor ....si mai da de pamant cu cate un soldat rolling on the floor rolling on the floor

........brooooooooooooo! ala e tatar de-al nostru las-l rolling on the floorrolling on the floor rolling on the floor

| albastrel a răspuns:

Ziua mea coincide cu o minune! doar m-am nascut eu, nu? big grin

| cretzufinish a răspuns:

M-am nascut odata cu astia:
http://www.cinemagia.ro/actori/nascuti-pe-data-de-11-ianuarie/
pe care dintre ei ii stiti? :))

| cretzufinish a răspuns:

Daca tot m-ai facut curioasa laughing Am gasit ca (virgulabig grin) coincide cu ziua de nastere a cantaretei Mary J. Blige,
Famous People born on January 11th:

1755 Alexander Hamilton (statesman)

1930 Rod Taylor (actor)

1946 Naomi Judd (singer)

1972 Amanda Peet (actress)

1973 Rahul Dravid (Indian cricketer)

On This Day In History:

1569 First recorded lottery in England.

1879 Anglo-Zulu War begins.

1922 First use of insulin to treat diabetes in a human patient.

11 January is also:

Feast of the Baptism of Jesus (Catholicism)

Republic Day (Albania).

Unity Day (Nepal).

Independence Manifesto Day (Morocco).

CLAR laughing

| daniDeeDee a răspuns:

8 mai -> Enrique Iglesiaswinking

| Klara a răspuns:

6 octombrie, odata cu varu'miu smug
Deci, e ceva!rolling on the floor))

| yuli10 a răspuns:

A mea coincide cu ziua de nastere a lui ceausescu happy

| yuli10 a răspuns:

App @sweetcandy... maruta e pe 26 ianuarie, in aceeasi zi cu mine din cate stiu eu. nu pe 27 happy dar vad ca pe net scrie ca e nascut ba pe 26, ba pe 27... in fine happy

| Ellena a răspuns:

M fost curioasa si am cautat si eulaughing
1974: Robbie Williams, cântăreţ britanic
altceva important nu am mai gasitlaughinglaughing:

| BabyPink a răspuns:

23 noiembrie-> Miley Cyrus, Dan Bordeianu, Vincent Cassel, etc
:d

| TeoIonela a răspuns:

Ziua mea coincide cu ziua mea-10 iunie...laughingunchiul meu a fost nascut pe 15 ianuarie ca si Eminescu.