Ete ce tare intrebarea a mea cu a lui Maruta si cu a lui Piersic varsatori pur sange
Ziua mea e deodata cu ziua unei colege ...am incercat sa caut si eu o vedeta care sa fie nascuta in aceeasi data cu mine ca sa ma pot da mare da n'am gasit ... o sa mai cercetez si te anunt daca gasesc
Salut! A mea cu lasatul secului...inainte de a incepe postul Craciunului, Gabriela Szabo...
De ziua mea s-a aprobat Codul Bunei Practici , ziua Ozonului, si culmea. mai incepe si scoala.
SweetCandy, ziua ta coincide si cu a sotului meu. 27, nu?
A mea, 3 octombrie, coincide cu ziua de nastere a lui Esenin, unul din poetii mei favoriti.
M-a mancat undeva sa caut si eu ceva ce coincide cu ziua mea de nastere 13 dec. ...si i-a priviti ce am gasit
Ziua etniei tatare, marcata pe 13 decembrie
... X-( da bine fratilor taman ' de ziua mea au dat si astia "de tatari" ...nu-mi convineeee! ~x( imi schimb ziua de nastere ... ce trebui sa fac?
vreau sfaturiii!
Am gasit...de ziua mea e Ziua Pompierilor ...haha v'am batut...cine se pune cu mine si inca ceva...tot in 13 septembrie s-a nascut Jan Brueghel cel Tânăr care era... pictor... flamand asa scria acolo ...in fine \
De ma supara careva pun tatarii pe elllll ca doar sunt "de-ai mei" ...
da tot vreau sa-mi schimba data nasteriii!
Pai stai sa me uit pe wikipedia, pun 17 june si dau search si atatea imi arat, de ex: James Corden, actor american si comedian.
http://en.wikipedia.org/wiki/17_June
@brigaela, da pe 27 ianuarie ce norocos e ca te are...si u foarte norocoasa ca ai langa tine un varsator care stiu eu ca stie sa iubeasca in adevaratul sens al cuvantului!
Sau tocmai am gasit ca m-am nascut de ziua tatalui: El Salvador, Guatemala: Father's Day
2004 - A incetat din viata chitaristul Bertrand Odom. El a colaborat cu James Brown.
2002 - Nelly, in colaborare cu Kelly Rowland, a lansat melodia "Dilemma". Aceasta a ocupat prima pozitie in topurile muzicale americane.
1998 - Carlos Santana a primit o stea de Bulevardul Celebritatilor din Hollywood.
1991 - Formatia Nirvana a filmat videoclipul pentru melodia "Smells Like Teen Spirit", in studiourile GMT, din Culver City, California. Costurile s-au ridicat la mai putin de 50. 000$.
1988 - Trupa Sweet a anuntat ca revine, dupa ce MCA Records i-a oferit suma de 1, 5 milioane ₤.
1974 - Eric Clapton a ajuns pe prima pozitie in topurile albumelor din America cu "461 Ocean Boulevard".
1973 - Paul Williams, component al formatiei Temptation a fost gasit decedat in masina sa, dupa ce s-a impuscat. El era in colaps financiar si avea datorii de 80. 000 $.
1965 - In timpul turneului din America de Nord, formatia The Beatles a sustinut doua concerte la Maple Leaf Gardens, din Toronto, Canada.
1962 - S-a nascut Gilby Clarke. El a fost pentru trei ani chitaristul formatiei Guns N' Roses, inlocuindu-l pe Izzy Stradlin in noiembrie 1991.
1960 - Formatia The Beatles a semnat primul contract cu Indra Club, in Hamburg, Germania. Trupa a sustinut concerte pentru 48 de nopti.
1955 - Elvis Presley si-a lansat primul hit No. 1, "I Forgot to Remember to Forget / Mystery Train". Melodia s-a mentinut pe primul loc pentru cinci saptamani.
...deci de ziua mea de-a lungul anilor, s-a tot intamplat cate ceva
@leinad imi strici combinatiile acum? acum am treaba cu tatarii mama lor de tatarii
@bro ia vin' tu la fata ...nu trebui sa mai facem treburile alea "rusinoase" la "companie" :d... mi-aduc tatarii mei sa vezi ce iese... le dam drumu din "custii" si la LUPTAA... noi ne tolanim pe iarba cu floricele si rontaim pana termina ei si atunci ---evadaaaaam---- fredooom!
deja ma vada acolo
A mea, cam, cand infloresc freziile si narcisele, se naste Gorki, cand a fost instaurant votul feminin in America, cand parlamentul german confera drepturile depline lui hitler, se semneaza tratatul de pace intre Maroc si Spania, accident nuclear in Pensilvania, Ora Planetei...
@leinad bag de seama ca esti jelos ca nu de ziua ta nu ai tatari daca vrei vi si tu in armata noastra dar mai adu floricele ca bro le-a rontait pe toate ....nu vezi ca nici nu mai zice nimic? e concentrat la actiune ....si mai da de pamant cu cate un soldat
........brooooooooooooo! ala e tatar de-al nostru las-l
M-am nascut odata cu astia:
http://www.cinemagia.ro/actori/nascuti-pe-data-de-11-ianuarie/
pe care dintre ei ii stiti? :))
Daca tot m-ai facut curioasa Am gasit ca (virgula) coincide cu ziua de nastere a cantaretei Mary J. Blige,
Famous People born on January 11th:
1755 Alexander Hamilton (statesman)
1930 Rod Taylor (actor)
1946 Naomi Judd (singer)
1972 Amanda Peet (actress)
1973 Rahul Dravid (Indian cricketer)
On This Day In History:
1569 First recorded lottery in England.
1879 Anglo-Zulu War begins.
1922 First use of insulin to treat diabetes in a human patient.
11 January is also:
Feast of the Baptism of Jesus (Catholicism)
Republic Day (Albania).
Unity Day (Nepal).
Independence Manifesto Day (Morocco).
CLAR
bebbee întreabă: