Cambridge-ul deja a anunțat că ține ore online până în vara lui 2021, deci dacă au unde sa te trimită în Franța poate o să se organizeze, contează ce o să se întâmple de acum încolo și ce o să decidă și ei în legătură cu facultățile. Eu nu cred...
La mine spre exemplu se poate pleca lejer chiar și acum pentru practică pe vară, deci pentru studii la anul o sa fie ok.
Decat sa te prinda valul 2 acolo mai bine stai potolita. Sunt sanse sa nu existe repriza a 2-a,, dar sunt sanse la fel de mari sa intre virusul in prelungiri si sa tina pana anul viitor pe vremea asta, poate si mai mult. Totul depinde doar de evolutia situatiei
Daca vine "valul doi" la inceputul iernii...
Dar iti doresc sa pleci, pentru ca asta inseamna ca va fi liniste.
Cica: nu-l cunosc pe Erasmus asta, dar suna a relatie. Ai mai avut tu ganduri din astea cu erasmus))) - gluma
Unde am zis eu că e în Franța? Am zis ce decizie a luat DEJA o Universitate foarte bună. Dacă și cele din Franța iau aceeași decizie, nu are unde să meargă. Nu avem de unde să știm, mai e mult până atunci și trebuie să decidă fiecare, dar exista și posibilitatea să facă și ei ca UK-ul. Nu înțeleg ce nu înțelegi.