anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi m-am inscris la vaccin si sunt in asteptare, am 800 de persoane in fata, are cineva idee cum se misca lucrurile? Adica cam cat timp trebuie sa astept pana ma programeaza?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sezice că mai vine un lot de vaccin în 15 aprilie. Apoi în ritm de 80 pe zi, în 25 îți vine rândul.

| Drimmero a răspuns:

Eu am 2000 in fata, cred ca prin mai ne baga

suntserios
| suntserios a răspuns:

Totul tine de cum se miscq centru de vaccinare unde te ai inscris. Nu poate nimeni sti exact.

| Alinailies a răspuns:

Mie mi se pare ciudat ca la tv se spune ca nu vrea lumea sa se vaccineze si cand vrei sa te vacvinezi, astepti pana albesti?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Alinailies):

Pai nu vrea lumea sa se vaccineze.
S au vaccinat ~ 2 milioane pana acum si inca 700k sunt pe lista de asteptare. Si probabil vor mai fi 1-2 milioane. Restul pana la 15-16-17 milioane sau cat om fi noi nu cred ca vor.

| Alinailies a răspuns (pentru suntserios):

Eu ziceam ce am vazut la stiri...
Stiu ca sunt multi oameni pe lista de asteptare, daca autoritatile isi doresc atat de mult sa se vaccineze oamenii, sa asigure necesarul de doze.