| Hyacinth a întrebat:

Au innebunit antivaxerii ati observat? Azi m-a scuipat un nene cand vorbeam cu un prieten despre vaccin si a tipat la noi ca 'dracu sa se vaccineze' cu o ura in voce... o prietena care lucreaza la spital a zis sa tin secret ca m-am vaccinat ca se uita foarte urat lumea cand aude ca si ea se fereste.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
26 răspunsuri:
| Legion7X a răspuns:

laughinghmmmmm

| Lukasssz a răspuns:

Mda,ce pot spune despre mosu` ala un handicapat si un infect.

| darrio2007 a răspuns:

Antivaxeri? Ai inventat lun nou cuvânt la imba română?

| BuLaNNNeL a răspuns:

Un lucru e cert: amândoi aveți probleme laughing

| Bobby711 a răspuns (pentru darrio2007):

Taci că ești obosit

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Hyacinth):

Eu am vazut ura. Si nu intre straini. Intre prieteni apropiați. Stergere de la prieteni, blocare... Vaccinatul spunea nevaccinatului ca ar trebui sa fie inchis, sa fie obligat sa poarte masca, sa se sufoce, ca din cauza celor ca el nu se stinge virusul, ca toata istoria il condamna.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Cam au dreptati vaccinatii nu?

| troleibuz a răspuns (pentru anonim_4396):

''Ca din cauza celor ca el nu se stinge virusul. ''
Au dreptate. Si constrangerile tot pentru nevaccinati exista, caci ei sunt in pericol aici, nu cei deja vaccinati. Eu nu cred ca simpla decizie de a nu te vaccina se soldeaza cu un bloc pe Facebook. Mai degraba pentru imprastierea de informatii false si teorii absurde. Mi se pare normal sa te indepartezi de un om nebun. Din ce am vazut, nu au leac. Sunt condusi de frica si paranoia. Obligatia de a purta masca nu o vad atat de grava. Suntem obligati si sa purtam haine pe strada si asta nu vi se pare ca va stirbeste libertatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Hyacinth):

Periculosi sunt vaccinatii. Ca sunt purtatori de virus si nu-i opreste nimic daca au cerificat verde. Ei sunt cei care împrăștie virusul.
Cunosc caz de persoana vaccinata care inainte sa plece cu avionul in vacanta s-a simtit rau. Legea nu-i cerea sa se testeze daca avea certificat verde dar el a facut-o pentru ca avea copil si nu voia sa riste. A iesit pozitiv. Deci cine e mai periculos? Cel obligat sa se testeze sau cel care are drept de trecere oriunde fara a fi testat?

| troleibuz a răspuns (pentru anonim_4396):

Virusii ii poarta toata lumea. Vaccinul te ajuta pe tine sa nu faci complicatii, iar pe noi sa scapam naibii de pandemie.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Cei mai periculoși sunt nevaccinati. Din cauza voastra s-a blocat sistemul sanitar. Din cauza voastra de azi s au suspendat operatiile care nu sunt urgente.
Din cauza voastra stau oamenii pe holurile spitalelor, din cauza voastra iau foc sectiile de ATI. Eu zic sa te gandesti la asta inainte sa scrii tâmpeniile pe care le scrii.

| FantasyBoy a răspuns:

Schizofreni paranoizi...ii rezolva coviduț!

| Emma30555 a răspuns:

Dar stati la tara? Nu inteleg. In anturajul meu majoritatea sunt vaccinati, lumea se uita urat la ceilalti in sensul ca ii considera oameni simpli, conspirationisti, si majoritatea chiar asa sunt.

| Emma30555 a răspuns (pentru Hyacinth):

Și eu stau în București. Asa e sunt mulți nebuni dar pe mine nu ma interesează de ei, adica ii evit.

| chuckmanson a răspuns:

Vorbim de oameni care se compară cu victimele holocaustului și cred că sterilitatea se poate moșteni copiilor tăi rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor
Și nu, nu au înnebunit. Ca să înnebunești trebuie întâi să ai mintea întreagă.

| Sara2 a răspuns:

Ma minunez cum va certați între voi. Frate, vaccinat sau nevaccinat nu ar trebui să fie ură între noi. Hai să respectăm decizia fiecăruia, oricare ar fi ea, nu să ne jignim, și să nu ne influiențăm în nici un fel. Ce rezolvăm? Între cunoscutii mei sunt jumi juma. Ce ar fi sa facem discriminare? De aia ne merge cum ne merge, că suntem răi.

| LoveSleep a răspuns:

Ăștia care sunt împotriva vaccinului covid sunt mai putini decât ăștia care se vaccinează. Ăștia care cred in conspirații și sunt împotriva vaccinului sunt puțin spus majoritari.

Ce zici tu e ce ziceau și aia de anul trecut care au ieșit in strada sa protesteze împotriva măsurilor de restricție, deși spuneau ei, cred ca exista covid.

Ghici câți au purtat masca la prostest. Exact, niciunul.

| LoveSleep a răspuns:

Și apropo, dacă esti arat de calculat și nu crezi ca te ucid cu vaccinul, de ce nu te vaccinezi?
Preferi sa ajuți la arderea secțiilor de ati?
Dacă crezi ca vaccinul nu te afectează, ce te oprește sa-o faci?

Și încă ceva: Nu am timp sa detaliez, dar pe scurt, vaccinat, virusul sta in zona cavității bucale câteva ore, pana sa fie neutralizat de anticorpi. Nevaccinat cât crezi ca rămâi contagios? La fel de mult?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Sara2):

"Hai să respectăm decizia fiecăruia"

Si ce facem cand decizia unor a adus la saturatie sistemul de sanatate din tara si din cauza lor s-au suspendat interventiile medicale asupra celorlalti oameni?

Ce facem cand decizia unor ucide pe altii?

| LoveSleep a răspuns:

Imunitatea naturala e mai puternica, daca ajungi sa o ai. Daca mori, nu e mai puternica.

Virusul este cel mai probabil neutralizat pana sa ajunga in sange sau pana sa faca pagube serioase. Nu se spune ca cei vaccinati nu pot da mai departe fix din cauza asta, ca daca lingi un colac de wc cu covid si esti vaccinat, cel mai probabil aticorpii tai vor neutraliza virusul, dar pana vor face asta (aprox 6 ore se estimeaza) tu ai inca covid pe limba. Si nu poti sa spui ca nu dai mai departe.

Asta cu vaccinatii care nu sunt considerati contacte e o gluma sau ceva? Pai si ceilalti sunt? Serios? Poate asa era la inceput, dar ti se pare ca mai da 2 bani cineva in clipa de fata pe chestia asta? Pe autoizolare, protectie, s-a?
Pe cine considera statul roman "contact" nu e tot una cu cine se considera contact, pentru ca in cazul al 2-lea, procentul e la fel.

Fauci spune ce ti-am zis eu, ca nu ai anticorpi ascunsi printre gingii gata sa impiedice virusul sa intre in gura. Pana sa il vada ei, deja a intrat. Deci e logic ca toata lumea raspandeste virusul.
Ce e de asemenea logic e ca daca anticorpii "te vindeca" in o zi, daca nu ai anticorpi continui sa imprastii virus pana iti trece boala. Sau mori.

In fine, nici nu are rost sa vorbesc cu tine despre asta, pentru ca nimeni nu vorbeste despre exceptii aici. Tu esti o exceptie. Majoritatea cred ca nu exista covid, ca bogatii vor sa ne ucida, ca sunt interese mari la mijloc si ca ne implanteaza semnul fiarei prin vaccin. Eu de astia vorbesc.
Din astia sceptici la vaccinul covid, ca tine, sunt 16 in lume.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca cei care striga ca idiotii pe unde apuca ar trebui izolati si ignorati. Asta este prima reactie recomandata in cazul istericilor.