Trebuie mentionat ca pentru anumite persoane vaccinate poate sa nu aiba eficienta deloc! Iata cazul recent al unui doctor: https://observatornews.ro/......11443.html
Un asemena caz este unul la un miliard, deci nesemnificativ.
Chiar inainte cu mult de a fi covid in anul 2000 s-au impartit pe gratis unde lucrez vaccinuri antigripale si eu le-am luat l-am dus acasa dar nu l-am administrat, sunt impotriva vaccinurilor cu exceptia celora care am primit pana am fost la scoala si care au fost deja experimentate de foarte mult timp pe foarte multi oameni si care am stiut in mod sigur ca nu au efecte negative.
Da și nu. Covidul oricum tot îl ei.
Dacă este fază ușoară sau grea, nu știe nimeni.
Nu caut scandal nici certa sunt scarbit și satul mi-a ajuns nu vreau sa discut pe tema asta mi-am spus părea direct ce am avut de zis nu-ți convine Aia e problema ta seara buna
Eram curios daca poti confirma ceva din jurul tau nu de pe net
Seara buna si tie
Am si făcut Pfizer si Moderna ambele doze in pupile ca sa-l vad in aer cum pluteste 3D, si da functioneaza.
Ce incredere poti avea intr-o chimicala care garantat iti da efecte secundare chiar de nu le simti, da pe instalatie stai flex ca ceva tot se intampla.
E ca si cum ai manca fornetti bun la gust da rau la instalatie. E120, MSG, ETC SI POATE contine omega 3.
Deci, te bagi la dans in hora?
Poate in 20 de ani de acum cu un activator. din alimentatie sau din aer posibilitati sunt., poxilina de exemplu, daca ma intelegi.
Oarecum. Sunt de parere ca toate companiile si-au dat silinta sa faca un vaccin cat mai bun, insa dat fiind faptul a fost dezvoltat extrem de rapid si a fost facut pentru o boala aparent complet noua, posibil sa nu aiba cele mai bune rezultate in cazul tuturor, insa asta se intampla la orice medicament. Asadar nu cred ca e un complot sa ne omoare pe toti, dar sunt de parere ca ar fi trebuit sa se faca putin mai multe teste clinice si studii pe acest subiect, desi majoritatea persoanelor ce l-au facut se simt bine pana acum.