| DenqOO a întrebat:

- Aveți încredere în vaccinul Covid-19?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
26 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| 6547756 a răspuns:

Da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nop.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer da si ma voi inscrie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zi si mie ce sunt doctori falsi si de unde ai informatii te rog

| gabicoo a răspuns:

Am făcut Pfizer ambele doze! Încredere 100% în vaccinul de la Pfizer!

| UnDiavol a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu caut scandal nici certa sunt scarbit și satul mi-a ajuns nu vreau sa discut pe tema asta mi-am spus părea direct ce am avut de zis nu-ți convine Aia e problema ta seara buna

| Frank51 a răspuns:

S-au vaccinat peste 80 de milioane de oameni, ar fi patetic să zici că nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru UnDiavol):

Eram curios daca poti confirma ceva din jurul tau nu de pe net
Seara buna si tie

| DenqOO explică:

De ce? Ce s-a intamplat?

| rosessunflowersandlillies a răspuns:

Oarecum. Sunt de parere ca toate companiile si-au dat silinta sa faca un vaccin cat mai bun, insa dat fiind faptul a fost dezvoltat extrem de rapid si a fost facut pentru o boala aparent complet noua, posibil sa nu aiba cele mai bune rezultate in cazul tuturor, insa asta se intampla la orice medicament. Asadar nu cred ca e un complot sa ne omoare pe toti, dar sunt de parere ca ar fi trebuit sa se faca putin mai multe teste clinice si studii pe acest subiect, desi majoritatea persoanelor ce l-au facut se simt bine pana acum.

| Holiday a răspuns:

Evident ca da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

| Violleta2022 a răspuns:

Da! te protejeaza de virus si te asigura ca nu mori.

| Silent3025 a răspuns (pentru Violleta2022):

Trebuie mentionat ca pentru anumite persoane vaccinate poate sa nu aiba eficienta deloc! Iata cazul recent al unui doctor: https://observatornews.ro/......11443.html

| Violleta2022 a răspuns (pentru Silent3025):

Un asemena caz este unul la un miliard, deci nesemnificativ.

| Plushul a răspuns:

Deloc

| ania a răspuns:

Nu.

| Nilsson a răspuns:

Sunt mai multe vaccinuri anti Covid-19, dar aceeași părere pentru toate: NU.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pe 15 martie dimineata la ora 00:01 voi fi online sa ma inscriu

| Legion7X a răspuns:

Da și nu. Covidul oricum tot îl ei.
Dacă este fază ușoară sau grea, nu știe nimeni.

| AndrElle a răspuns:

Nu.

| gemeni6226 a răspuns:

Chiar inainte cu mult de a fi covid in anul 2000 s-au impartit pe gratis unde lucrez vaccinuri antigripale si eu le-am luat l-am dus acasa dar nu l-am administrat, sunt impotriva vaccinurilor cu exceptia celora care am primit pana am fost la scoala si care au fost deja experimentate de foarte mult timp pe foarte multi oameni si care am stiut in mod sigur ca nu au efecte negative.

| nukeyly a răspuns:

Am si făcut Pfizer si Moderna ambele doze in pupile ca sa-l vad in aer cum pluteste 3D, si da functioneaza.
Ce incredere poti avea intr-o chimicala care garantat iti da efecte secundare chiar de nu le simti, da pe instalatie stai flex ca ceva tot se intampla.
E ca si cum ai manca fornetti bun la gust da rau la instalatie. E120, MSG, ETC SI POATE contine omega 3.

Deci, te bagi la dans in hora?
Poate in 20 de ani de acum cu un activator. din alimentatie sau din aer posibilitati sunt., poxilina de exemplu, daca ma intelegi.

| RAY a răspuns:

Medicul de familie mi-a spus sa nu fac din cauza unor probleme medicale