Poate ar trebui sa ramai acolo, sa nu se agraveze brusc, iar acasa nu mai ai supraveghere medicala. Plus ca-i poti contamina si pe altii.
Deci eu dacă in 3 zile ma fac bine îmi dă drumul acasă? Sau e obligatoriu sa stau mai mult?
Nu stiu ce sa zic dar ma plictisesc enorm aici și camera e mizerabila nu vor sa ma lase sa plec
Daca ai simptome, stai linistit acolo pana ai test negativ. Vrei sa te intorci cu intubare? Nu te plictisesti daca ai telefonul cu tine.
Pe telefon ce sa fac? Nu vorbesc decat cu o prietenă, și cu mama. Chiar nu am ce face
Trebuie sa ai rabdare din pacate asta este situatia, te vor tine cateva zile nu stie cat, de aceea inarmeaza-te cu rabdare.
Nu vreau decat sa iti zic daca te gandesti ca cei cu tbc stau si cateva luni de zile internati in spital, tu nu ar trebui sa iti faci probleme foarte mari pentru cateva zile indiferent ca vor fi 2-3-10 zile.
Zic ca sa te incurajezi sa ai rabdare.
Faci teme, citesti o enciclopedie, cat timp ai internet poti face multe.
Stii cum e...acum decid ei cat stai, tu nu prea ai ce sa faci. Sa fugi din spital nu e cea mai buna idee, mai ales ca esti simptomatica.
Eu nu am vorbit cu nimeni la telefon cat am fost internat si nu am murit. La mine treceau greu noptile ca nu puteam sa dorm deloc. Am zis ca nu mai scap, dar uite ca am trecut peste.
Astea is basme ca te faci bine in 3 zile. Testul covid se repeta la 4-5 zile, apoi pana vine rezultatul dureaza mai mult de o zi. Cel putin o saptamana te tin. Ti-am zis am stat 2 saptamani, timp in care mi-au facut 2 teste. Tu vrei dupa nici o zi de spitalizare vrei sa pleci acasa ) Vrei sa infectezi si pe altii nevinovati? Stai nene in spital cat e necesar si nu te mai plange ca un copil de 2-3 ani.
Tu vrei sa spui ca nu o sa mi facă testul peste 3 zile?
Peste 3 zile fac 2 săptămâni de covid nu o sa-mi facă testul din nou?
După 14 zile de la data infectarii covidul dispare sau nu? Când o sa obțin un test negativ?
Pai eu de la infectare cu tot cu spitalizare au trecut 3 saptamani pana am iesit negativ. Nu am de unde sa stiu cand iti fac testul iar.
Posibil sa nu dispara. Testul negativ il obtii cand esti vindecata. Acasa probabil nu ai urmat nici un tratament.
Cand considera ei ca e necesar fac testul. Cum te-ai internat astazi e putin probabil sa iti ia analize dupa 3 zile. Cam dupa 5-6 zile de spitalizare se face.
Teoretic te poti externa pe semnatura. Asta daca esti majora. Daca te simti bine si nu esti majora, ar trebui sa vina un parinte sa te ia... dar e nebunia cu carantinarea contactilor directi si alte alea.
Analizele se fac la o săptămână. Tu ai avut analizele mai bune la o săptămână? Sau la a doua saptamana. Ca sa stiu la ce sa ma aștept