Nu, sunt vaccinat.
Doar nu crezi teoriile scrise agramat, pe Facebook...
Ce vezi tu asa stresant si dureros, dintr-un bat bagat in nas?
Nu-ti convine, fa vaccinul si ai scapat de tastari, pe veci.
Nu avem cum să știm adevărul, nu exclud nimic, nu cred nimic
Depinde la ce adevăr te referi. Dacă ai niște noțiuni minime de biologie și educație civică, nu ai cum să iei în considerare niște "informații" de la Șoșoacă sau Teodosie.
Încă nu am întâlnit un om deștept, să se teamă de vaccin. Doar cei cu lipsuri o fac.
Mulțumesc, nu sunt expertă în imunologie, e drept. Dar nu îți trebuie mult creier să te uiți în jur și să vezi că sunt și vaccinați, și nevaccinati la ATI deopotriva. Și că dacă ai vaccinul nu ești scutit de boală, ci ești doar mai liber
Oricum, se vede că tu ai fost manipulat sa crezi că automat, oricine își pune o întrebare, nu crede in vaccin sau crede in teoria conspirației. Asta iar nu e ok și stigma asta a nevaccinatilor din nou dă de gândit. Doar pentru că sunt reticenta când văd niște fapte nu înseamnă că nu cred in vaccin. În curând vaccinurilor disponibile o să fie apa de ploaie, deja circula delta, lambda, mu. Poate că nu sunt împotriva vaccinului, ci doar mă întreb ce rost are sa le fac pe astea. Dar nu gândiți așa departe... Automat, în mintea voastră, oricine nu zice de bine, e nebun de legat. Ceea ce e cel puțin dubios pentru niste oameni care pretind a fi deștepți!
Decât bețe pe nas înainte de orice eveniment, nu mai bine "apă de ploaie"?
Nu e nici o manipulare, e cea mai sigură metodă, dacă nu iei în calcul părerile neavizatilor care așteaptă să moară vaccinatii
Eu lucram cu oamenii în plină pandemie, s-au îmbolnăvit mulți în jurul meu, care nu se protejau. Unul a și murit. O bună parte din apropiați s-au vaccinat din ianuarie, sau când a fost prima campanie. Sunt toți vii, sănătoși, și nu au luat boala până acum.
Prietenii nevaccinați au luat-o, aproape toți.
Din lumea mea, toate informațiile oficiale sunt plauzibile, iar pandemia nu ne mai afectează cu nimic, dacă ne facem și noi partea, vaccinandu-ne.
Pentru cei care "nu e nevoie", e normal să trăiască la fel ca în aprilie 2020.
Nici in matematica nu prea esti experta sa vezi care e procentul celor vaccinati din ATI
unu3doi2trei1 întreabă: