anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună.
Ce părere aveți de faptul că până acum maxim o săptămână cazurile de Coronavirus erau în scădere iar în ultimele câteva zile dintr-o dată "au explodat"?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
68 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nici tie nu cred ca ti ar conveni sa iei boala si sa ajungi la ATi din cauza ca pe un purtatot asimptomatic l a durut in plua de restul oamenilor

| cristimihailov a răspuns (pentru romeo78):

Si tu esti busit boss?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru cristimihailov):

Romeo78 asta mi-a explicat el cum el e batran si are experienta si trebuie sau sa il ascult... da omul nici nu stie sa citeasca cifrele care se dau zilnic despre nr de cazuri... da el e intelept. Bineinteles ca mi-a dat si ignore ca mna, ii intra un cip 5g in c.ur daca citea cifrele corect.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Https://www.digi24.ro/......it-1338410

Uite, unul caruia nu i-a convenit sa stea la spital... mna acu sta la 2m sub pamant

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Cat e el de prost, cu numerele alea nu-s asa sigur ca zice rau...

https://www.hotnews.ro/......omania.htm

| cristimihailov a răspuns (pentru suntserios):

Tu bantui prin Romania sau prin strainatate?

suntserios

In Romanica

Se pare ca au mai ramas cativa care mai au capul pe umeri...

suntserios

Sunt multi care au capul pe umeri... conspirationistii sunt putini, dar au gura mare.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu a venit nimanui ideea. Putin plateste milioane de epuroi in fiecare luna pentru destabilizarea tarilor din UE. Iti aduci aminte de Coalitia pentru Familie? Cum de mizerabilii aia nu au zis nimic acum cand sultanul a decis sa faca din Sf. Sofia moschee si sa o inchida ca muzeu? Propaganda rusa via diverse rachete pesediste, nimic mai mult. Plus ceva idioti lipsiti de educatie care pun botul la tot ce vad pe net sau tembelizor, dar nu ar fi in stare sa iti zica care e diferenta intre virus si bacterie.

| aXy99 a răspuns:

Era de asteptat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ceva frumos pentru tine

https://m.imgur.com/a/GkUx7cD

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ii provocam prin simpla noastra existenta. Problema e ca autoritatile nu fac mai nimic - nici la noi, nici la altii - pentru a contracara din scurt propaganda rusa. Nu am zis ca vine, ci "via" - VÍA1 prep. (Indică o rută, un itinerar) Pe drumul, pe direcția; (trecând) prin... – Din fr., lat. via.
Ce, Ucraina i-a provocat? Abia cand erau in plina invazie ruseasca si-au dat seama in ce hal de neputinta au ajuns datorita coruptiei. La fel cum ne-a prins covidu' fara stocuri de materiale medicale din cauza de pesede, la fel vom pati si daca ne invadeaza careva. Rusii mai exact, ca doar nu o sa ne invadeze Bulgaria. Acum vreo doi ani zicea un general ceva din armata noastra ca in caz de ceva avem munitie pentru vreo 8 ore de razboi si-atit. Nu stiu daca l-au dat afara sau l-au pensionat ca sa taca, dar omul avea dreptate...

Cred ca te inseli...rau de tot.

Niste maimute la butoane. Atat.

Da, dar nu fi antenist! KWI e nascut-crescut aici, deci lasa timpenia cu germanul. De Orban ce sa mai zic... e betzivan de-al nostru. In principiu e aceeasi mizerie, mai ales la cum primesc pesedei in partid in ultima vreme, insa doua mari lucruri ii diferentiaza (nu, asa-zisa doctrina nu face parte dintre astea doua): 1. peneleul nu ia in brate pe criminalul de iliescu si nu a fost implicat in represiuni ca mineriadele sau 10 august 2018.
2. pesedeul nu are in teritoriu oameni de calibrul lui Boc si Bolojan si nici nu va avea vreodata, pentru ca daca mai sunt unii capabili si cu bune intentii rataciti pe acolo, nu sunt lasati sa isi faca treaba fara sa dea partea cui trebuie...

Răspuns utilizator avertizat
suntserios

Asa au fost si aia cu coaliția pentru familie. Am crezut ca o sa fie prezenta la vot peste 70%. Nu a fost asa.

Zi-le asta celor din Oradea! Sau celor din Cluj si Sibiu. La nivel macro, sunt de acord cu tine. Pe de alta parte, daca privim un pic inapoi in timp si mai ales daca ne uitam ce se intampla in teritoriu, nu e chiar fix aceeasi mizerie.

Ia si citeste oleaca de istorie si vezi ca un neamt a fost in spatele UNIRII actualei Romanii si tot un neamt a condus-o in perioada in care a fost bine dupa unirea aia. In rest, te uiti prea mult la tembelizor...

Tu suferi de anlfabetism functional, din ce vad. Eu cred ca m-am exprimat destul de clar. Mai citeste de vreo 10 ori raspunsurile mele de mai sus.

Nu cred ca ai inteles. Multi s-au saturat si nu exista optiune.

Asa ca nu mai merge nimeni la vot.

Bingo, tocmai ti-ai raspuns la intrebarea de mai sus. Analfabetism functional - citesti ca si cum as citi eu un tratat de fizica cuantica. Intelegi cuvintele, poti sa le reciti, dar logica textului in mare parte iti scapa. Asta e analfabetismul functional. In cazul literei lipsa, se mai intampla - am niste probleme cu tastatura/USB-ul si adesea scriu eu mai repede decat poate sa transmita... happy

| Dragosdoar a răspuns:

E absolut normal, s-a dat drumul la vacanta de vara, totusi mortalitatea e la fel. Nu stiu de ce ar trebui sa ne ingrijoram