| Nimeni91 a întrebat:

Credeti ca ne vor testa cand mergem la scoala, asa cum au spus? De exemplu, in scoala mea ne lua temperatura femeia de serviciu, ca sa nu mai plateasca primarul cadrul medical. Oare asa vor face si acum? La mine in liceu nu exista cabinet medical. Sunt oarecum stresata din cauza, pentru ca habar nu am ce se va intampla. Voi ce parere aveti despre aceste lucruri? Sunt de acord cu testarea elevilor si a cadrelor didactice, insa in locuri sterile si cu teste corespunzatoare, nu teste cumparate de fiecare primarie in functie de fonduri. De exemplu, la scoala mea s-au dat masti "nesterile" la intrare fiecarui elev, deoarece cele corespunzatoare erau mai scumpe.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu, nu cred ca se vor mobiliza atat de bine incat sa testeze elevii.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cine crezi ca stie? O sa vezi atunci cand mergi la scoala.

| Nimeni91 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Stiu asta, insa va intrebam ce parere aveti despre ceea ce au facut public. Eu cred ca toate aceste acte au ca finalitate nebunia mea, deoarece sunt stresata, ma gandesc noaptea si imi fac tot felul de scenarii oribile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa va ia temperatura si atat. Cine are febra inapoi acasa dar intre timp ii infectezi pe toti si deveniti raspandaciwinking ce crezi, ca va fi ok? Nu va fi. Lasa temperaturile ca o sa fie de morti printre profesori si familii

| Nimeni91 explică (pentru anonim_4396):

Eu oricum voiam sa fie online in continuare, din motive personale. In primul rand, am in familie persoane in varsta. In al doiela rand, in timpul orelor fizice, in anii trecuti, erau zgomot, certuri intre elevi, muzica data la maxim, cersetori de caiete cu teme, batai e joc, asa ca eu ma simteam perfect online. Asta e problema: nu ne intreaba nimeni ceea ce dorim.
Eu ma referam la ce parere aveti despre masurile luate peste noapte, spontan, fara ca nimeni sa fie pregatit, desi, ca sa fim sinceri, se intrevedea o deschidere a scolii, iar statul trebuia sa puna teste la dispozitie din momentul in care au aprut testele rapide. Acum, eu sunt de parere ca o carantina pe 4 ani e ceva care va duce la cadere economica si probleme in randul populatiei.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Nimeni91):

Poti sa nu te duci, la fel si profesorii. Nu se pierde niciun loc de munca si nu te lasa nimeni corigent daca anunti si faci reclamatie la cancelarie

Daca ar fi atat de usor...de multe ori nimeni nu ne baga in seama. Om vedea ce o fi, dar perfect oricum n-are cum sa fie.

In plus, scenariul hibrid e exclus total, ceea ce inseamna ca, in functie de scenariu, avem ori prezenta totala, ori online total.

| NoName75 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine ca Orban cand a băut bere si n a respectat nici o regula nu a fost răspândac da copii is raspandaci
Incredibil