| Elide a întrebat:

Bună TPU,se pot dezvolta boli in decursul a câtorva ani pe baza vaccinurilor? In formula ARN mesager, tot aud zvonuri cum că schimbă ADN-ul și exista posibilitatea sa ne îmbolnăvim de leucemie și alte boli incurabile

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
13 răspunsuri:
| TheStrategist a răspuns:

Sunt doar zvonuri, nu înseamnă că e și adevărat.

| Frank51 a răspuns:

Eu am auzit că iți dă superputeri, de asta l-am făcut si acum pot să citesc mintea conspirationistilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista asa ceva, e complet imposibil. Nu ne face noua nimic, doar ca mananca celulele imunitare acea proteina din vaccin si apoi o sa stie sa identifice covid. Singurul lucru pe care il poti face sunt boli autoimune dar le faci dupa o saptamana

| Czechoslovakia a răspuns:

Unui coleg a i-a crescut socoteala de la vaccin, a suferit mutatii, e clara treaba ne vom stinge pe rand... )))

| Dismally a răspuns:

Asta ar insemna ca si virusul iti poate schimba ADN-ul si nu doar acesta, orice virus...

| Elide explică (pentru Frank51):

Eu am inceput sa mă teleportez

| Elide explică (pentru Dismally):

Păi da, și e vorba că virusul atacă toate organele, mai ales pe cei cu alte complicații, mătușa mea l.a avut în primăvara și i.a cazut părul din cap de la el, a fost internată în spital 3 luni și medicii nu ii mai dădeau sanse, fără masca de oxigen nu putea rezista

| Dismally a răspuns (pentru Elide):

Sa o luam altfel, crezi ca raceala ori gripa iti pot modifica ADN-ul?

| Elide explică (pentru Dismally):

Nuu

| StrongHeart a răspuns:

E bine sa te informezi din surse credibile.

| Dismally a răspuns (pentru Elide):

Pai este exact acelasi lucru.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu prin net pe buda acum.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare