Eu am mers la dentist fara test covit.
Testul covit facut acum 51 de zile nu mai este valabil, daca ti se cere asa ceva.
Nu cred ca salvarea vine doar pentru ati face testul covit, daca nu ai simptome.
In cadrul spitalelor si policlinicilor sunt cabinete care fac testul covit contracost pe care apoi mergi si-l ridici sau iti spun ei cum sa procedezi.
In cazul tau nu are de a face nimic DSP-ul.
Incearca la alt dentist.
Bun venit in sistemul medical. La DSP nu-ti raspunde nimeni, cu salvarea n-ai ce cauta, daca n-ai murit in astea 51 zile, inseamna ca nu esti urgenta. Uregnte sunt aia care ai accident cerebral, stop cardiac, acolo unde fiecare minut conteaza. Daca te ia pe tine, ocupi degeaba o salvare, timp in care unul care are intr-adevar nevoie moare pentru ca te-ai plimbat cu salvarea. Ce problema ai de fapt? Treci pe naturiste
Am nevoie pentru dentist ( mi-a căzut implantul și am dintele fisurat sub gingie)
Cum sa-ti cada implantul? Implanturi nu se fac pe dinti, poate coronita. Implantul e ala pe care ti-l baga in os in locul dintelui, si-l insurubeaza acolo, apoi dureaza vindecarea 6 luni. Nu prea are cum sa cada, ca-i pune si bont. Cade doar daca iei un pumn
GeorgeMojoiu întreabă:
GeorgeMojoiu întreabă: