Imi pare rau de pierderea mamei tale
Dumnzeu sa o ierte si sa-i ocroteasca sufletul chinuit.
Este grea pierderea si te sfatuiesc sa nu suferi singura, sa mergi la bunica ta sau sa te duci la o matusa, ca nu poti fii singura in zilele astea.
Evita site-urile de socilizare, ca-ti adancesc suferinta!
Ajuta-ti bunica la treburile casei, faceti curat si pregatiti ce trebuie pregatit pentru mama ta.
Stai langa bunica tot timpul sa nu cada pe jos.
Fii atenta la ea, ajut-o sa pregateasca ce trebuie... anuntati rudele apropiate.
Inchide-ti FB-ul si Instagramul, fiindca nu ai nevoie de rautati de la copii, fiindca unii pot fii chiar rautaciosi si in asemenea momente este bine sa citesti nimic care sa te doboare.
Pune pe tata sa anunte pe diriginta ta, de acest necaz si de faptul ca nu mergi al scoala urmatoarele zile.
Stiu ca-ti este foarte greu, dar trebuie sa fii tare, fiindca bunicuta ta este mai slaba ca tine si are nevoei de tine.
Imi pare atat de rau ca un copil atat de mic sa ramana fara mama, este nedrept si inuman, dar mama ta este acum intr-un loc mai bun, unde nu mai sufera, acolo SUS, in ceruri.
Ba. E pe bune? Sau e vreo intrebare Crazy? Daca e pe bune. Iarta-ma si imi pare nespus de rau.
Iată că efectele inconștienței noastre încep să fie vizibile. Suntem incapabili să schimbăm o mentalitate învechită, statul din păcate este responsabil pentru aceste crime, și este doar începutul.
Poate se întreabă cineva, oare de ce nu mai sunt locuri la ATI, oare de ce nu avem încredere în dragul nostru stat, păi pentru că este de tot rahatul! Mama ta a preferat să moară în casa ei, decât să fie chinuită la spital!
În 2 ani, în loc să pregătească 10.000 de paturi la ATI, s-au pregătit de congres, au trimis primarilor banii, încă negociază puterea în plină pandemie, au preferat să aibă mâinile pătate de sânge.
Condoleanțe! Ce pot să mai zic.să ai grijă de tine și lasă doar să treacă timpul! Îmi pare rău că ai rămas fără mama la o vârstă atât de fragedă succes în continuare
Condoleanțe și din partea mea. Este greu fără mamă, când moare, la orice vârstă, dar mai ales la 14 ani. Asta va face să iei în serios de la această vârstă toate problemele vieții și ale familiei tale. Vei reuși. În plus, nimeni nu moare așa, fiind sănătos. Te vei gândi să duci o viață cât mai sănătoasă de acum încolo.
Sincere condoleante!
Tu ai fost macar cu capul pe umeri si ai incercat sa faci ce trebuie.
Ar fi trebuit mers la spital de la primele simptome mai ciudate, cum a fost saliva cu sange, sau poate au mai fost si altele, voi stiti.
Sper ca ai tai, inclusiv tatal, au invatat o lectie importanta in urma acestei tragedii:
Medicii nu pot face mereu minuni, insa cu cat mergi mai repede, cresc sansele sa fii salvat.
Si ar fi ideale controalele anuale, din pacate in Romania nu se practica de catre 95% din populatie acest lucru.
In alta ordine de idei, e de inteles ca ti-e greu acum, dar ai incredere, timpul va vindeca durerea, primul an e mai dificil.
Nu te invinovati pentru ce s-a intamplat, tu ai actionat cum trebuie, dar a fost alegerea ei pana la urma, si a adultilor din jur, care nu au vrut/incercat sa o convinga.
Cunosc si eu 2 persoane din Romania ce sunt in stare grava acum, desi au vaccinul, ambele doze.
Unul dintre ei e in coma. :/
Doamne ce rău îmi pare rău de tine pui mic și frumos.
Acum am văzut ca de abia 14 anișori ai
Și maica-mea o murit de la covid de sărbători anul trecut și ma rupt! De abia acum mi-am revenit.
Îmi poți spune te rog câți ani avea mama ta?
Dumnezeu sa o odihnească în pace
Ai grija sa eviți știrile și tot ce e legat de covid o perioada.
Ai grija de tine suflet mic
Bună! Îmi pare rău că ai suferit și că viața ta nu e tocmai-ți dorești, dar am acumulat această serie de informații psihologice, cu care încerc să-i ajut pe cei care suferă de depresie și nu numai. După ce citești, consolarea o găsești în inima ta și sper că începând de azi, prin puterea prezentului să poți să treci peste (cu toate că e foarte greu), să depășești durerea și să nu mai trăiești în trecut! Ai dreptul să fii fericită, nu uita! E o datorie la care ne cheamă viața, deși trăim într-o lume plină de lacrimi, de suferință și de dezamăgire. Funda?
e tare ciudat. Și maica-mea avea diabet și exact în aceleași condiții a murit, nu putea sa doarmă deloc, sa stea întinsă în pat din cauza faptului ca nu putea sa respire, din 5 în 5 minute tot o întoarcea taică-meu de pe o parte pe alta.
Ai grija de tine și de bunica ta. Îmi pare sincer rău ce i sa întâmplat.
Fi puternica îngerașule.
"Bună! Îmi pare rău că ai suferit... Funda?"
Ţie îţi arde de fundă când toată lumea e îndurerată pe aici...