Sfârșitul lumii noastre mici aici pe pământ este în maxim 4 miliarde de ani. Sfârșitul lumii pe care încă nu o știm e posibil să nu existe.
Se anunțase mai demult prin 2012 sau alte date. Dar după cum vezi nu a avut loc.
Marcu 13:32
"Cât despre ziua aceea, sau ceasul acela, nu știe nimeni, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl."
Pai nimeni de pa pământ nu știe, așa că nu poate anunța! Biblic stă scris că atunci când se vor înmulți:cutremure, inundații, boli, ciumi, războaie și ultima avertizare legea Duminicală!
Te inseli: in Biblie nu scrie absolut nimic de legea duminicala.
Asta cu condamnarea tinerii sambetei nu se practica in SUA. SUA nu foloseste metode represive contra credinciosilor. Dimpotriva, le da tuturor libertate, e o piata libera a credintelor religioase. Si cine e mai bun de gura castiga adepti. Constrangerea nu se practica, mai degraba ademenirea.
Cine crezi că-i fiara din Apocalipsa 13:11 și ce este icoana fiarei din 13:14, 15!
Eu am citit Biblia, dar nu cred in mitologia crestina.
Apocalipsa este o carte care condamna Imperiul Roman.
Apocalipsa este o carte care arata ce se întâmplă în zilele finale ale pământului! Și de cine a fost preluat imperiul roman, cine are astăzi titlu Cezarilor?
Bine crezi ce vrei! Nu sant aici sa te conving sa crezi ceea ce cred eu, fiecare e liber sa se închine cui vrea! Dar in curând vei auzi de legea Duminicală!