Sfârșitul lumii noastre mici aici pe pământ este în maxim 4 miliarde de ani. Sfârșitul lumii pe care încă nu o știm e posibil să nu existe.
Pai nimeni de pa pământ nu știe, așa că nu poate anunța! Biblic stă scris că atunci când se vor înmulți:cutremure, inundații, boli, ciumi, războaie și ultima avertizare legea Duminicală!
Se anunțase mai demult prin 2012 sau alte date. Dar după cum vezi nu a avut loc.
Te inseli: in Biblie nu scrie absolut nimic de legea duminicala.
Asta cu condamnarea tinerii sambetei nu se practica in SUA. SUA nu foloseste metode represive contra credinciosilor. Dimpotriva, le da tuturor libertate, e o piata libera a credintelor religioase. Si cine e mai bun de gura castiga adepti. Constrangerea nu se practica, mai degraba ademenirea.
Cine crezi că-i fiara din Apocalipsa 13:11 și ce este icoana fiarei din 13:14, 15!
Eu am citit Biblia, dar nu cred in mitologia crestina.
Apocalipsa este o carte care condamna Imperiul Roman.
Apocalipsa este o carte care arata ce se întâmplă în zilele finale ale pământului! Și de cine a fost preluat imperiul roman, cine are astăzi titlu Cezarilor?
Bine crezi ce vrei! Nu sant aici sa te conving sa crezi ceea ce cred eu, fiecare e liber sa se închine cui vrea! Dar in curând vei auzi de legea Duminicală!
Marcu 13:32
"Cât despre ziua aceea, sau ceasul acela, nu știe nimeni, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl."